Header
Header

Jubileumevent organiseren?

Viert uw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan is dat een uitgelezen mogelijkheid om een LIVE jubileumevent te laten organiseren! Flink uitpakken is een must, dit is een event dat uw mensen zich nog lang gaan herinneren!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Corporate event van goMICE

Jubileumevent organiseren

Extra feestelijk? Organiseer een jubileumevent!

Met ons internationale netwerk kunnen wij uw jubileumevent in het binnenland, maar zeker ook in het buitenland organiseren. Met ruim 700 kantoren in 60 landen, kennen wij alle bijzondere locaties, settings en hun mogelijkheden. Een sfeer die precies datgene weergeeft wat u voor ogen heeft is heel belangrijk, een locatie omtoveren om meer beleving te creëren met een fantastische ambiance? We regelen het graag.

Tijdens uw jubileumevent organiseren wij ook de omliggende zaken tot in de kleinste details. De catering is top of the bill, met professionele chefs die alles op locatie bereiden – met verse ingrediënten natuurlijk. Ook regelen wij voldoende personeel op locatie, om ervoor te zorgen dat uw medewerkers niets tekortkomen. Entertainment? Graag! Live acts geven uw event een compleet andere dynamiek, we adviseren u hier graag over. Wilt u de mensen iets tastbaars meegeven? Of wat dacht u van een bijzonder geschenk of gadget, waarbij wordt verwezen naar dit fantastische feest?

Ook in een volledige omgeving is het mogelijk om flink uit te pakken en uw doelgroep op een unieke manier te verrassen, verbinden en te belonen! Van een exclusief uitnodigingstraject en de invulling van het eventprogramma, tot het feestelijke proostmoment, live entertainment, luxe borrelboxen aan huis en een spetterende aftervideo om te delen met de buitenwereld.  

Uw jubileumevent van A tot Z regelen begint bij goMICE met een kennismaking, waarin we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Door al deze facetten in kaart te brengen, ontwerpen wij een maatwerk concept, kiezen we desgewenst een thema om de gasten in geheel eigen stijl te prikkelen met een stijlvolle aankleding.

Een jubileum is meestal geen eenmalig iets, het is vaak een jaar dat bol staat van de evenementen. Met onze stretch methode kunt u uw LIVE-moment uitbreiden van één event tot een compleet jubileumjaar, waarin u continu alle doelgroepen prikkelt. Zo zorgt u voor maximale betrokkenheid tijdens dit bijzondere jaar. Ook kunt u gebruik maken van onze digitale tools, om continu aanwezig te zijn en uw doelgroepen te informeren, inspireren en enthousiasmeren. Zo maakt u er gegarandeerd een onvergetelijk jaar van!

Een jubileumevent laten organiseren wat regelrecht een bijzondere ervaring is voor alle aanwezigen? Dat doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring, het netwerk én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk evenement! Wilt u verder gaan dan alleen een event? Wat dacht u dan van een jubileumreis? Maximale impact gegarandeerd!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.