Een bestuursmeeting organiseren?

Een bestuursmeeting organiseren kan uitdagend zijn. Niet in de eerste plaats vanwege het opstellen en waarborgen van de agenda. Komt iedereen aan het woord? Is de vergaderruimte bij u op kantoor echt dé plek waar deze knoop doorgehakt gaat worden? Bij goMICE helpen wij u graag om van uw bestuursmeeting een succes te maken.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-bestuursmeeting

Bestuursmeeting organiseren

Een bestuursmeeting laten organiseren waar knopen wel doorgehakt worden

Het is een bespreking waar vaak strategische knopen doorgehakt worden: een bestuursmeeting. Veel mensen denken dat een bestuursmeeting een statische bijeenkomst is waar puntsgewijs een agenda wordt afgewerkt om vervolgens in te pakken en weer over te gaan tot de orde van de dag.

Innovatief en inspirerend

Natuurlijk is een bestuursmeeting meer dan een statisch “iets” en daar helpen wij u graag mee. Om te beginnen de locatie. Wat als u en uw collega’s nu eens naar een externe locatie gaan om die belangrijke punten te bespreken? Een inspirerende setting waar de catering en techniek volledig verzorgd is en jullie volledige focus hebben op wat er moet gebeuren? Een andere omgeving nodigt vaak uit tot anders denken, onze portefeuille heeft meer dan genoeg mogelijkheden om dit te realiseren.

Wij regelen alles

We hadden het al even over catering en techniek. Een bestuursvergadering kan een intense aangelegenheid zijn, waarbij belangrijke zaken en ingrijpende beslissingen elkaar afwisselen. goMICE regelt de techniek op locatie zodat u hier geen omkijken naar heeft. Bovendien kunnen we mensen regelen op locatie om u te ondersteunen en te voorzien van een hapje en een drankje. Veel bestuursmeetings komen tot een vrij abrupt einde wanneer het laatste punt besproken is, zorg dat uw mensen de mogelijkheid hebben om met elkaar na te praten en te “bonden”. Of maak er een volledige teambuildingsdag van met een aanvullend programma om met elkaar verder te bouwen. Zo haalt u het maximale uit uw doelen én uw dag.

Maximale impact

Als u een bestuursmeeting wil organiseren, dan wilt u dat iedereen zich comfortabel voelt en er het maximale uit haalt. Ook deze vergadering laat u met een gerust hart door goMICE verzorgen.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.