Een vergadering laten organiseren die deelnemers inspireert om meer dan het maximale te geven?

Dat begrijpen we bij goMICE helemaal! De tijd dat vergaderen een statische bijeenkomst was, ligt al lang en breed achter ons. Als u deelnemers wilt inspireren, enthousiasmeren en activeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-vergadering

Vergadering laten organiseren

U zorgt voor de inhoud, wij regelen de rest

Met enige regelmaat vergaderen draagt bij aan een goede bedrijfsvoering. Het is een essentieel onderdeel om de neuzen dezelfde kant op te krijgen – en te houden. Het organiseren van een vergadering is een onderneming op zich, het laatste wat u wilt is stress vanwege randzaken. Nee, u heeft liever focus voor de inhoud. Nogmaals, we begrijpen het, wij zorgen er graag voor dat u zich alleen hoeft te richten op wat er tijdens de vergadering besproken wordt.

Diversiteit aan locaties

Bij goMICE zijn we meer dan bedreven in het organiseren van vergaderingen met de meest uiteenlopende wensen. Een unieke locatie? We hebben een uitpuilende portefeuille, van rustige tot hele bijzondere locaties.

Comfort en functionaliteit gegarandeerd

Als u een vergadering organiseert, dan wilt u dat de deelnemers zich comfortabel voelen. Daarom verzorgen wij de catering bij uw vergadering. Techniek? Niemand zit te wachten op een beamer die het vlak voor aanvang begeeft, of het ontbreken van een whiteboard. Iedereen informeren en stimuleren tot deelname aan uw vergadering? Wij denken graag mee over een prikkelend voortraject of verrassende insteek door de inzet van onze Stretch-methode.

Maximaal resultaat

Een vergadering laten organiseren door goMICE betekent maximaal resultaat, omdat dat het enige is waar u zich op hoeft te richten. Wij regelen de rest.

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.