Header
Header

Corporate event organiseren?

Als organisatie doet u er alles aan om uw relaties te verstevigen waar mogelijk. Of het u gaat om de band met uw leveranciers, uw klanten of uw eigen mensen, als u hiervoor gaat dan pakt u graag flink uit. Een corporate event (live) laten organiseren is een bijzonder krachtig middel als het gaat om relatiemanagement. Het spreekt van waardering, goodwill en biedt uitstekende mogelijkheden om relaties meer diepgang te geven.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Corporate event van goMICE

Corporate event organiseren

Een corporate event organiseren met impact – voor maximaal resultaat!

Een corporate event organiseren waar werkelijk alles klopt en op zijn plek valt, waar iedereen het nog lang over heeft, kost veel tijd. Maar het is de tijd dubbel en dwars waard wanneer u de vruchten ervan plukt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een dealerdag, waarbij dealers en verkopers onvervalste ambassadeurs worden van uw merk? Of een klantevent met seminars, de perfecte mix tussen fun en inhoud? Of wilt u uw eigen medewerkers extra motiveren en in het zonnetje zetten met een medewerkers event inclusief sessies en workshops? Bij goMICE denken we graag met u mee over de veelvoud aan mogelijkheden!

Dankzij ons bijzonder uitgebreide netwerk, met ruim 700 internationale kantoren en partners, is de keuze aan u: organiseert u een corporate event in het binnen- of in het buitenland? Of kiest u juist voor een hybride variant? Bij goMICE weten we als geen ander dat een toplocatie, gecombineerd met een fantastische setting, in grote mate bijdragen aan het succes van uw event. Het is een eenvoudige optelsom: unieke locatie + bijzondere setting = succes!

Uiteraard gaan we nog een paar stappen verder dan alleen de locatie en de setting. Sfeer tijdens uw klantevent is erg belangrijk. Zaken zoals catering, een afwisselend en interactief programma, voldoende personeel om de deelnemers de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen, het zijn allemaal onmisbare ingrediënten voor een geslaagd corporate event.

Bij goMICE beginnen we de planning voor uw corporate event altijd met een intake, waarin we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, ontwerpen wij een thematisch en maatwerk concept. Eerdergenoemde zaken als locatie, catering en een afwisselend programma worden hier natuurlijk in meegenomen. Maar wat dacht u van geschenken? Bijzondere presentjes, die klanten herinneren aan een geweldige ervaring, compleet gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam en/of logo. Bij goMICE draaien wij hier onze hand niet voor om!

Voor het organiseren van uw corporate event wilt u maximale impact, niet alleen tijdens het LIVE-moment maar ook ervoor en (ver) erna. Dat treft, met onze digitale tools brengen we uw corporate event tot leven op een manier die u nog niet eerder heeft gezien. Onder andere door onze stretch-methode creëren we voor, tijdens en na het event meerdere contactmomenten met alle deelnemers. Denk aan informatie over uw bedrijf, updates over het programma maar zeker ook de sfeerimpressies om mensen na te laten genieten. Of wat dacht u van mooie uitnodigingen en andere teasers? Duurzaam indien gewenst, we gaan samen voor een optimale beleving van uw corporate event!

Een live corporate event laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, het netwerk, de ervaring én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijk event!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.