Header
Header

Duurzaam organiseren

Uw bedrijf heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en u wilt uw volgende reis of evenement dan ook zo duurzaam mogelijk organiseren. Past elkaar LIVE ontmoeten hier nog wel bij? Gelukkig is duurzaam organiseren leuk, creatief en impactvol! goMICE kent alle ins en outs om u hierin te begeleiden en uw doelgroep te verrassen en daarnaast ook duurzaam aan u te verbinden!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Concepts-Duurzaam-Organiseren

Duurzaam organiseren


Offerte aanvragen

Duurzaam ontmoeten, het kan!

Elkaar ontmoeten en de zintuigen prikkelen blijft een must om een band op te bouwen met uw medewerkers of relaties. Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om te zorgen dat uw LIVE moment, maar ook het gehele traject eromheen, wordt ingezet met zorg en aandacht voor de natuur en het klimaat.

goMICE organiseert desgewenst uw gehele traject groen, duurzaam, circulair of klimaatneutraal. Dankzij ons omvangrijke netwerk met duurzame partners en leveranciers in binnen- en buitenland, is duurzaam communiceren en organiseren voor ons een tweede natuur. Of het nu gaat om vervoer, de eventlocatie, een hotel, de catering of de activiteiten. Ieder facet wordt door ons grondig bestudeerd en gecontroleerd.

Co2 compensatie voor uw reis of event

goMICE brengt de mogelijkheden voor Co2 compensatie van uw vlucht, reis of event voor u in kaart. Wij werken daarnaast nauw samen met Anthesis voor een gecontroleerde en eerlijk verloop van de compensatie.

Duurzaam organiseren ingewikkeld of minder fun? Wij vinden van niet! Wij laten zien dat u met een duurzaam concept, traject of LIVE moment uw boodschap onderscheidend en impactvol kan overbrengen!

Hoe wij uw event
“stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.


Meer informatie

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.


Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.


Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.Lees alle reviews

Wij werken voor

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor
maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Contepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor
de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.


Meer informatie over duurzaamheid

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.


Lees alle blogs

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.