Header
Header

Eventcommunicatie

Effectieve communicatie rondom uw meeting, incentivereis of evenement zorgt voor nog meer betrokkenheid en enthousiasme in de aanloop naar, maar ook na uw LIVE moment. Met de goMICE Stretch-methode creëren wij een maatwerk communicatietraject waarin uw boodschap van begin tot eind wordt verwerkt. U prikkelt, enthousiasmeert en informeert uw doelgroep op weg naar, en houdt hen verbonden tot lang na, het LIVE moment.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Concepts-Eventcommunicatie

Eventcommunicatie

Meer impact met eventcommunicatie!

Waarom alle pijlen richten op één moment? Met veel passie, reizen en evenementen die nog lang bijblijven. Maar wat als u van 100% nu eens 200% kan maken? We doen dit middels de creatie van een doordacht eventcommunicatieplan dat bijdraagt aan het behalen van uw doelstelling. Door de inzet van meerdere touch moments en de mix van offline en live-communicatie wordt uw boodschap nog meer kracht bijgezet.

goMICE creëert een roadmap die uw doelgroep meeneemt op een unieke langdurige klantreis! Denk aan een uitnodigingstraject dat prikkelt en digitale tools in uw huisstijl voor zorgeloze registratie, informatie en activatie. Wij bedenken items die genodigden betrokken houden en aftersales elementen die zorgen dat de ervaringen tijdens het LIVE moment nog lang blijven hangen.

goMICE is uw partner binnen alle facetten voor, tijdens en na uw incentive reis of evenement. Met onze expertise en creativiteit realiseren we een zorgeloos, helder en uniek eventcommunicatietraject met impact en resultaat!

De activatieapp kan ook worden ingezet naast onze andere digitale tools die ondersteunen in het stretchen van uw LIVE moment. goMICE zorgt dat uw merk of organisatie gedurende langere tijd top of mind is. De beloningsreis of het event wordt de kers op de taart waarmee uw teams of relaties voelen hoeveel waardering u heeft voor hun geleverde prestaties!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.