Header
Header

Een bedrijfsbezoek organiseren?

Een bedrijfsbezoek plannen? Ongeacht of u in binnen- of buitenland op bezoek gaat, bij goMICE verzorgen wij uw reis van A tot Z. En ja, dat is inclusief een verrassend programma eromheen!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-bedrijfsbezoek

Bedrijfsbezoek laten organiseren

Een bedrijfsbezoek waarbij alles voor u geregeld wordt

Een bedrijfsbezoek plant u in, om inzicht te krijgen in het karakter en de werkwijze van het bedrijf in kwestie. Natuurlijk heeft deze reis een zakelijk karakter, inclusief het regelen van een vlucht, overnachtingen, vervoer lokaal etc.

Memorabele bedrijfsbezoeken

Bij goMICE doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ook een bedrijfsbezoek een ervaring is die blijft hangen in uw geheugen. Vroegtijdig beginnen met communiceren en de deelnemers betrekken in de samenstelling van het programma? Goed idee! Een bezoek aan een museum of bijzonder evenement? Zeker weten dat uw mensen hier warm voor lopen. Of wat dacht u van een meet & greet met een specialist die perfect aansluit bij uw doelgroep?

Lokale Ambassadeurs en Wereldwijde Netwerken

Dankzij ons sterke, toonaangevende internationale netwerk helpen wij u zowel met de voorbereiding als de coördinatie ter plaatse. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een bijzonder uitgebreide en actuele database waarin alleen de beste hotelketens en bijzondere accommodaties terug te vinden zijn. Door de korte lijnen met onze partners, kennen we ook lokaal de weg en verzorgen we met veel plezier een uniek en maatwerk programma om uw bezoek heen.

Impactvolle belevingen

Uw bedrijfsbezoek van A tot Z laten regelen? Wij zijn u graag van dienst! Denk hierbij ook aan een doordacht communicatietraject rondom uw bedrijfsbezoek zodat u de doelgroep informeert en enthousiasmeert over, of betrekt bij, de inhoud van de reis. Wij denken graag mee over het stretchen van uw LIVE-moment voor nog meer betrokkenheid en impact!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.