Header
Header

Een congresbezoek organiseren?

Goed idee, samen met collega’s of vakgenoten een congres in binnen- of buitenland bijwonen is goed voor het verbreden van zowel uw kennis als uw netwerk. Bij goMICE zorgen we ervoor dat u zich enkel hoeft te focussen op het evenement zelf. Het verblijf, een eventueel partnerprogramma, facilitaire ondersteuning voor uw netwerkactiviteiten, wij regelen het allemaal. Wel zo handig.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-congresbezoek

Congresbezoek laten organiseren

Een congresbezoek waarbij alles voor u geregeld wordt

Wanneer u een congres bijwoont, dan komt er een hoop op u af. Het regelen van uw accommodatie, eventuele aanvullende bezoeken aan bedrijven uit de regio of wellicht zelfs een programma voor de partners geeft is een hoop geregel. Bij goMICE nemen wij deze taken graag van u over, we verzorgen alles tot in de puntjes zodat uw tijd maximaal benut kan worden.

Lokale kennis en een wereldwijd netwerk

Dankzij ons sterke, toonaangevende internationale netwerk helpen wij u zowel met de voorbereiding als de coördinatie ter plaatse. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een bijzonder uitgebreide en actuele database waarin alleen de beste hotelketens en bijzondere accommodaties terug te vinden zijn. Een bijzonder uitstapje met de partners? Laat dat maar aan ons over, ook lokaal weten wij de weg.

Maatwerk organisatie

Maar we gaan verder dan alleen de accommodatie en de uitstapjes buiten het congres om. Een succesvol congresbezoek zit immers in de details. Denk aan de logistieke uitdagingen, hoe krijgen we iedereen van het hotel naar de congreslocatie? Wellicht is er een tolk nodig? Allemaal zaken waar u zich niet druk om hoeft te maken. Uw wensen worden uitgebreid besproken, we voorzien u altijd van passend advies en laten niets aan het toeval over.

Digitale tools

Met onze digitale tools bent u bovendien in staat om alle deelnemers op de hoogte te houden. Ook kunt u eenvoudig aanvullende informatie door communiceren.

Ben je overtuigd?

Als u een congresbezoek wilt laten organiseren, dan is een gezonde mix van absolute focus en ontspanning essentieel. Bij goMICE denken we altijd vooruit, de gehele organisatie en coördinatie is bij ons in goede handen!

Hoe wij uw incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.