Een beloningsreis laten organiseren?

Beloningsreizen zijn dé manier om in uw medewerkers of relaties te investeren. Is er een bijzondere prestatie geleverd, of wilt u gewoon een groot gebaar maken als blijk van waardering? In plaats van een beloning in de vorm van geld, kiezen steeds meer bedrijven ervoor een beloningsreis te laten organiseren. Bij goMICE zijn wij hierin al jaren gespecialiseerd en kennen de mooiste en beste plekken, overal ter wereld, voor iedere doelgroep.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-beloningsreis

Beloningsreis laten organiseren

Een beloningsreis laten organiseren bij goMICE

Beloningsreizen zijn incentives waarmee u waardering uitspreekt voor bijzondere prestaties. Dit kan zijn voor een specifieke afdeling, voor het hele bedrijf maar bijvoorbeeld ook voor uw beste relaties. Dit soort reizen zijn de nieuwe manier om in uw relaties te investeren. In plaats van een monetaire bonus bezorgt u de mensen een reiservaring waar ze nog jarenlang aan terug zullen denken. Denk eens aan de binding die uw medewerkers met het bedrijf zullen voelen, de onderlinge band die sterker wordt, allemaal zaken die in uw voordeel werken en blijven werken!

Bij goMICE wordt u ondersteund door een team met bijna 400 jaar ervaring op het gebied van beloningsreizen. Hiermee bent u verzekerd van creatieve input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een speciaal maatwerk traject neer te zetten. Deze beloningsreizen gaat u in een reisgids niet terugvinden!

Natuurlijk weegt de locatie mee bij de algehele beleving van een incentive reis. Als onderdeel van Uniglobe Travel beschikken we over een sterk internationaal netwerk van ruim 700 kantoren in 60 landen. We weten niet alleen welke bestemmingen garant staan voor een fantastische reis, we kennen ook alle unieke settings waardoor we een programma samenstellen dat u nergens anders tegenkomt!

Met onze Stretch-methode zorgen we er daarnaast voor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van uw medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

Als u een beloningsreis wilt organiseren, dan bent u bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Elsbeth Groenevelt ​

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.