Header
Header

Een beloningsreis laten organiseren?

Beloningsreizen zijn dé manier om in jouw medewerkers of relaties te investeren. Is er een bijzondere prestatie geleverd, of wil je gewoon een groot gebaar maken als blijk van waardering? In plaats van een beloning in de vorm van geld, kiezen steeds meer bedrijven ervoor een beloningsreis te laten organiseren. Bij goMICE zijn wij hierin al jaren gespecialiseerd en kennen de mooiste en beste plekken, overal ter wereld, voor iedere doelgroep.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-beloningsreis

Beloningsreis laten organiseren

Een beloningsreis laten organiseren bij goMICE

Beloningsreizen zijn incentives waarmee je waardering uitspreekt voor bijzondere prestaties. Dit kan zijn voor een specifieke afdeling, voor het hele bedrijf maar bijvoorbeeld ook voor jouw beste relaties. Dit soort reizen zijn de nieuwe manier om in jouw relaties te investeren. In plaats van een monetaire bonus bezorg je de mensen een reiservaring waar ze nog jarenlang aan terug zullen denken. Denk eens aan de binding die jullie medewerkers met het bedrijf zullen voelen, de onderlinge band die sterker wordt, allemaal zaken die in jouw voordeel werken en blijven werken!

Maatwerk organisatie

Bij goMICE word je ondersteund door een team met bijna 400 jaar ervaring op het gebied van beloningsreizen. Hiermee ben je verzekerd van creatieve input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een speciaal maatwerk traject neer te zetten. Deze beloningsreizen ga je in een reisgids niet terugvinden!

Van bestemming tot beleving 

Natuurlijk weegt de locatie mee bij de algehele beleving van een incentive reis. Als onderdeel van Uniglobe Travel beschikken we over een sterk internationaal netwerk van ruim 700 kantoren in 60 landen. We weten niet alleen welke bestemmingen garant staan voor een fantastische reis, we kennen ook alle unieke settings waardoor we een programma samenstellen dat je nergens anders tegenkomt!

Maximale impact

Met onze Stretch-methode zorgen we er daarnaast voor dat we vroegtijdig beginnen met informeren, enthousiasmeren of activeren van jullie medewerkers of relaties. Denk hierbij aan het bekendmaken van de reis op een ludieke manier, het stimuleren van verkoopdoelen middels de goMICE activatie-app of het met elkaar verbinden van de doelgroep op weg naar dit LIVE-moment.

Ben jij overtuigd?

Als je een beloningsreis wilt organiseren, dan ben je bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

Hoe wij jouw incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of jouw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij jouw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om jouw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen jou om doelen helder te krijgen en jouw boodschap duidelijk te verwoorden om jouw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom jouw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom jouw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met jou mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we je meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.