Header
Header

Sales incentive organiseren?

Een sales incentive in de vorm van een reis wordt steeds populairder. Vinden wij bij goMICE logisch, samen herinneringen maken tijdens een onvergetelijke reis is immers niet in geld uit te drukken. We helpen je graag met het organiseren van een sales incentive op maat, die jullie mensen gegarandeerd bij zal blijven.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we jouw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-salesincentive

Sales incentive laten organiseren

Een sales incentive die zorgt voor verbinding

Reizen zorgt voor verbinding. Incentives stimuleren. Een sales incentive zet je in als beloning voor getoonde inzet en/of behaalde resultaten. Niet alleen voor die extra verkopen die gedaan zijn, maar ook voor het verbeteren van de onderlinge samenwerking en de verbetering in kwaliteit. Een sales incentive in de vorm van een reis is een ervaring die niet alleen zorgt dat jouw medewerkers of klanten de waardering voelen, het zorgt ook nog eens voor verbinding. 

Maatwerk organisatie

Bij goMICE regelen wij jouw sales incentive van A tot Z. Dankzij ons sterke, toonaangevende internationale netwerk helpen wij je zowel met de voorbereiding als de coördinatie ter plaatse. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over een bijzonder uitgebreide en actuele database waarin alleen de beste accommodaties terug te vinden zijn. Door de korte lijnen met ruim 700 kantoren in 60 landen zijn wij altijd in staat een maatwerk reis voor je te organiseren. Jouw merk of organisatie blijft dus voor langere tijd top of mind!

Maximale impact

Door de inzet van de goMICE activatie-app zorg je daarnaast dat kennis over jouw product of dienst wordt verbeterd, stimuleer je verkoop en groei en activeert u onderlinge competitie. Doelgericht, leuk en vernieuwend! Met onze tool hebben de deelnemers daarnaast altijd toegang tot hun persoonlijke resultaten.

Ben jij overtuigd?

Jouw medewerkers of klanten echt laten voelen hoeveel waardering je hebt voor de geleverde prestaties? Laat goMICE uw maatwerk sales incentive reis en campagne uitwerken!

Hoe wij jouw sales incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of jouw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij jouw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij jouw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om jouw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen je om doelen helder te krijgen en jouw boodschap duidelijk te verwoorden om jouw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom jouw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom jouw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met je mee over het duurzaam inzetten van jouw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we je meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.