Header
Header

Een seminar organiseren?

Een seminar organiseren was zelden zo uitdagend als nu. Niet geheel toevallig, want ze worden praktisch door iedereen gegeven. Hoe onderscheid je jezelf van de rest en zet je iets bijzonders neer wat gegarandeerd bij de deelnemers blijft hangen? Bij goMICE zetten wij onze jarenlange ervaring én ons grote netwerk in om van uw seminar in alle opzichten een onvergetelijk evenement te maken! 

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Meetings-seminar

Seminar organiseren

Een seminar laten organiseren om te verbinden en inspireren

Het is één van de meest populaire manieren om kennis uit te wisselen, mensen te verbinden en te inspireren. Een seminar geven is nog altijd erg in trek, ook met de komst van nieuwe, digitale communicatiemiddelen is het samenbrengen van mensen voor een bijzondere ervaring een ervaring die je iedereen gunt.

Maatwerk organisatie

Onze professionals laten werkelijk niets aan het toeval over om van uw seminar een succes te maken. Wij adviseren u op ieder vlak van het evenement, van het indelen van het programma tot zaken als sprekers, techniek, catering en hoe u door doelgerichte communicatie maximale betrokkenheid krijgt bij de deelnemers. Het registratieproces van uw seminar is nagenoeg geautomatiseerd met behulp van onze digitale tools. U heeft altijd inzicht in het aantal personen dat zich heeft aangemeld en met onze Stretch-methode kunt u mensen bovendien in de aanloop naar het seminar al betrekken. Interactie én succes gegarandeerd!

Inspirerende locaties

Ook de locatie regelen we graag bij goMICE, onze portefeuille heeft meer dan voldoende locaties om ook voor uw seminar een perfecte setting te creëren. Bovendien kunt u ervoor kiezen om mensen op locatie te hebben ter ondersteuning en begeleiding.

Maximale impact

Als u een seminar laat organiseren, dan wilt u dat de deelnemers zich comfortabel voelen en er het maximale uit halen. Dit is waar wij bij goMICE voor staan, wij nemen met minder geen genoegen!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.