Header
Header

Kennis en ervaring opdoen met de studiereizen van goMICE!

Studiereizen zijn nog altijd ongekend populair. Het opdoen van kennis en ervaring in een andere omgeving zorgt voor het ontstaan van nieuwe denkprocessen en zienswijzen. goMICE organiseert studiereizen op maat in binnen- en buitenland.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive reizen

Studiereis organiseren

Studiereizen tot in de puntjes verzorgd

Een studiereis organiseren is een hele onderneming. Niet voor goMICE, met ons internationale netwerk van ruim 1000 kantoren in 80 landen regelen wij studiereizen naar vrijwel iedere bestemming. Niet alleen de reis trouwens, vanwege de korte lijnen met alle kantoren in ons netwerk regelen wij ook lokaal alles van A tot Z.

Maatwerk organisatie

De ene studiereis is de andere niet. Daarom brengen wij altijd eerst jullie wensen en vooral jullie doelen in kaart. Ook belangrijk: wat moeten de deelnemers ervan opsteken en wat wil je dat ze ervaren? Een goede studiereis is een gezonde mix tussen absolute focus voor het opdoen van kennis en ontspanning. Bij goMICE zijn alle reizen maatwerk, wat hetzelfde blijft is dat ze tot in de puntjes verzorgd zijn.

Impactvolle belevingen

Natuurlijk moet een studiereis een ervaring worden waar later met plezier op teruggekeken wordt. Met onze Stretch-methode zorgen we voor een optimale beleving van de reis in de aanloop ernaartoe, tijdens de reis zelf en kunnen de deelnemers ook wanneer ze weer thuis zijn na blijven genieten van alle inspiratie en inzichten die ze hebben opgedaan. Studiereis laten organiseren? Bij goMICE ben je aan het juiste adres!

Hoe wij jouw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jullie doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.