Strategisch event advies.

Wanneer je budget hebt om een bijzonder LIVE moment te organiseren, dan wil je natuurlijk alles eruit halen om jouw doelstellingen te behalen. Soms heb je al een idee of ervaring met een concept, bestemming of type event dat jouw doelgroep aanspreekt. Maar soms is het ook fijn om te sparren met een objectieve specialist. Een partner met veel vlieguren die met je meekijkt naar de ultieme insteek. Een richting die past bij jullie doelgroep, het behalen van jouw doelstelling én het overbrengen van jouw boodschap.

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we jouw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Concepts-Strategisch-advies

Strategisch event advies

Een objectieve blik die zorgt voor impact en resultaat.

Door met een frisse, brede blik en kritische vragen uw plannen te bespreken komt u zeker weten tot nieuwe inzichten. Door meer campagnematig te kijken naar het overbrengen van uw boodschap, en door de triggers van uw doelgroep verder uit te diepen, haalt u nóg meer uit het contact met uw relaties of medewerkers.

Door goMICE vanaf het begin te betrekken bij de creatie van jouw waardevolle LIVE moment, zorg je voor een vernieuwende insteek en een langduriger effect van jouw communicatie. Het toevoegen van meerdere touch moments rondom jullie incentive reizen of evenementen zorgt daarnaast voor een aansprekend en compleet verhaal dat w doelgroep inspireert, enthousiasmeert en activeert.

Ook de complete uitwerking en organisatie van uw LIVE moment is bij goMICE in goede handen. We zijn ervaren in het creëren en realiseren van impactvolle en duurzame ontmoetingen zodat je nog meer haalt uit jouw merk, relaties, sales of identiteit.

Hoe wij jouw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jullie doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.