Header
Header

Een inspiratiereis opent jouw ogen in ieder opzicht.

Hoe fantastisch is het om te leren door te ervaren in een ander land, jouw organisatie hiermee te voorzien van een frisse impuls en tegelijkertijd een fantastische ervaring op te doen? Een inspiratiereis laten organiseren bij goMICE betekent meer dan alleen inspiratie opdoen!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we jouw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Incentive-reizen-Inspiratiereis

Inspiratiereis laten organiseren

Inspiratiereizen van goMICE zorgen voor nieuwe inzichten

Een inspiratiereis heeft als doel om tot nieuwe inzichten te komen, ervaringen en ideeën uit te wisselen en gesprekken te laten ontstaan tussen de deelnemers. Het is uitdagend, want mensen worden gevraagd alledaagse dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Lokale Ambassadeurs en Wereldwijde Netwerken

Hoe we dat doen? Dankzij ons sterke, internationale netwerk weten we in veel landen de weg. Onze lokale contacten (of beter gezegd: ambassadeurs) weten op een enthousiaste manier uit te leggen welke trends en ontwikkelingen actueel zijn. Ook word je gestimuleerd om nieuwe benaderingen te bekijken voor zaken die waarschijnlijk al vaker jouw bureau zijn gepasseerd.

Grenzeloze belevingen

Inspiratiereizen bij goMICE zijn verassend en interactief, we dompelen jou en jouw mensen letterlijk onder in de andere cultuur zodat je deze optimaal kunt beleven. Letterlijk grensverleggende bezigzijn, dat is de bedoeling. Het is een frisse impuls voor jullie organisatie, uitermate geschikt wanneer je op zoek bent naar nieuwe ideeën en inzichten.

Ben je overtuigd?

Als je een inspiratiereis wilt laten organiseren, dan ben je bij goMICE aan het juiste adres. We hebben de kennis, het netwerk, de tools en vooral het enthousiasme en de expertise om er een inspirerende, grensverleggende ervaring van te maken!

Hoe wij jouw incentive “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar je het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om jouw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo ben je continu relevant bij jouw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor je meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.