Header
Header

Dealerdag organiseren?

Investeren in een goede band met uw dealers, verkopers en resellers is enorm belangrijk bij het realiseren van uw verkoopdoelstellingen. Om deze relaties blijk van waardering te geven, wilt u een dealerdag laten organiseren. Bij goMICE zit het organiseren in ons bloed, wij helpen u graag om van uw dealerdag een daverend succes te maken – ook hybride te realiseren!

Sparren met 1 van onze
MICE-professionals?

In een GRATIS sessie bespreken we uw ideeën en wensen en vertalen we die naar een concreet plan.

Dealerdag van goMICE

Dealerdag organiseren

Organiseer een dealerdag om uw verkopers in het zonnetje te zetten!

Een dealerdag laten organiseren is van cruciaal belang voor een gezonde en langdurige relatie. Het is een uitgelezen mogelijkheid om van uw dealers onvervalste ambassadeurs te maken van uw merk! Tijdens een dealerdag kunt u nieuwe ideeën, innovaties en andere ontwikkelingen introduceren: live of hybride. Door dit als eerste met hen te delen, voelen zij zich extra gewaardeerd. Bij goMICE combineren we inhoud op een juiste manier met fun, succes gegarandeerd!

Wij beschikken over een sterk internationaal netwerk, waardoor wij uw dealerdag in zowel binnen- als buitenland laten organiseren. Bij goMICE weten we als geen ander dat een toplocatie, gecombineerd met een fantastische setting, een belangrijke parameter is voor het succes van uw event. Deze moeten gewoon uniek zijn!

Uiteraard stopt het niet bij locatie en setting. De sfeer is een belangrijk element, daarom verzorgen wij onder andere zaken zoals catering, een afwisselend en interactief programma, gastvrij personeel en die ene expert als gastspreker.

Voor ieder event waarbij impact belangrijk is, beginnen we met een intake, waarin we uw doel, wensen en ideeën inventariseren. Wanneer we alles in kaart hebben gebracht, komen wij met een thematisch en maatwerk concept voor uw dealerdag. We zorgen voor maximale betrokkenheid om van uw dealers échte ambassadeurs te maken.

Over betrokkenheid gesproken! Met onze stretch methode creëren we voor, tijdens en na het event meerdere contactmomenten met uw dealers. Zo zorgen we voor impact gedurende een langere periode en niet alleen tijdens het LIVE moment. U kunt er tevens voor kiezen om gebruik te maken van onze digitale tools, zo brengt u uw dealerdag nog meer tot leven! Denk aan handige informatie over uw bedrijf, teasers over welke expert u heeft weten te strikken, updates maar zeker ook de sfeerimpressies om mensen na te laten genieten. Maximale betrokkenheid genereren, daar gaat het om. Of het nu offline, tijdens het LIVE-moment, of volledig digitaal en dus duurzaam is, wij zijn u in alle opzichten graag van dienst. Een dealerdag laten organiseren doet u met goMICE. Wij hebben het specialisme, de ervaring én het enthousiasme om uw wensen te vertalen naar een onvergetelijke dag!

Hoe wij uw event “stretchen”?

Ieder evenement, iedere reis en iedere meeting is een unieke gebeurtenis waar u het maximale uit moet kunnen halen. Onze Stretch-methode is ontwikkeld om uw doelgroep ver voor het LIVE moment – maar ook tijdens en daarna – te informeren, inspireren, enthousiasmeren en activeren. Zo bent u continu relevant bij uw doelgroep gedurende een langere periode, waardoor u meer resultaat behaalt.

Home

Ervaringen van anderen

Landing
Landing

Vriendelijke en gedreven mensen

Zelfs na 4 jaar word, word ik nog steeds positief verrast.

Landing
Landing

Persoonlijke service & gedrevenheid!

goMICE zoekt voor ons naar de beste oplossing en dat is tijdbesparend.

Landing
Landing
Landing

Top en tot ieders tevredenheid

Een heerlijk relaxte bestemming waar onze gasten hebben genoten van al het goede dat Spanje heeft te bieden.

Wij werken voor

Onze professionals

Diewertje Reekers

Director MICE & Marketing

Karen van den Berg

Manager Operations​

Nadia de Bruijn

Projectmanager

Lotte Brandwagt

Projectmanager

Pascal van Maasakkers

Projectmanager

Chiara Rorink

Junior Projectmanager

Waarom kiezen voor goMICE?

Wij zijn goMICE, onze passie is het creëren en organiseren van ontmoetingen die impact maken. Onze mensen zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun kennis en expertise met veel enthousiasme inzetten voor een onvergetelijke ervaring!

Sterk internationaal netwerk

Of uw event nu in het binnenland of in het buitenland is, als onderdeel van Uniglobe Travel benutten wij ons sterke internationale netwerk optimaal. Wij weten overal de weg en kennen alle bijzondere locaties en hun mogelijkheden.

Stretch-methode voor maximale impact

Met onze unieke, zelfontwikkelde Stretch-methode brengen wij uw event tot leven al ver voor het LIVE moment. Op een leuke en interactieve manier prikkelen en enthousiasmeren wij uw doelgroep en alle andere betrokkenen.

Concepten ontwikkelen en uitwerken

Bij goMICE doen wij er alles aan om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Wij denken mee in het complete traject, helpen u om doelen helder te krijgen en uw boodschap duidelijk te verwoorden om uw doelen te behalen.

Digitale tools voor de beste beleving

Wij zetten verschillende digitale tools in rondom uw reis of evenement, om deelnemers te informeren, activeren of enthousiasmeren in het complete traject rondom uw event.

Duurzaam impact maken

Bij goMICE gaan we voor duurzaamheid. Onvergetelijke evenementen en reizen organiseren met minimale impact op onze planeet, het is heel goed mogelijk!

Wij denken graag met u mee over het duurzaam inzetten van uw LIVE-moment. Zo kunnen we de uitstoot van een event geheel compenseren en werken we desgewenst met duurzame locaties, leveranciers en producten.

Landing

Updates en nieuws

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen
met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Een selectie van de laatste artikelen en blogs waarin we u meenemen met de door ons georganiseerde reizen en evenementen.

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.