Header
Header

Bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse

Bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse

Toulouse, de 4e stad van Frankrijk. Toulouse is een erg leuke stad om te bezoeken en wordt vaak overgeslagen. Naast de stad zelf is een bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse zeker aan te raden! Lees ook eens over ons bezoek aan de Boeing fabriek in Seattle. 

Een bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse is eigenlijk iets wat weinig mensen nog gedaan hebben! Waarom niet? Het is echt heel erg mooi om de A380 gebouwd te zien worden en te combineren met Toulouse, wat ook een hele leuke en gezellige studentenstad is!

Een bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse. Lees meer over dit bezoek in ons blog!

Bedrijven die haar medewerkers graag willen belonen met een incentive reis, zoeken naar een bijzondere ervaring. Zij komen vaak uit op steden als Rome, Sevilla, Napels of Berlijn. Ook stuk voor stuk geweldige steden. Maar Toulouse wordt eigenlijk veel te weinig aangedaan vinden wij van goMICE! Toulouse is een stad in het zuiden van Frankrijk en nog in authentieke staat. Al sinds de 13e eeuw is dit een universiteitsstad in het wijngebied van de Languedoc.

Een bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse. Lees meer over dit bezoek in ons blog!

2-daags bezoek aan Toulouse

Weleens aan een 2-daagse Toulouse gedacht? AirFrance vliegt iedere dag, maar EasyJet ook. Combineer een bezoek aan de stad dan met een bezoek aan de Airbus fabriek, ontzettend leuk en bijzonder. De Airbus fabriek vind je  op het vliegveld Blagnac bij Toulouse. Hier boek je een tour waar de assemblage te zien is van de Airbus A380.

Een bezoek aan de Airbus fabriek in Toulouse. Lees meer over dit bezoek in ons blog!

Wij van goMICE organiseerden een tweedaagse voor een bedrijf gerelateerd aan de luchtvaarttechniek. Naast een bezoek aan de fabriek werd de stad zelf bezocht. Daar werd wijn geproefd uit de Languedoc en gecombineerd met een mooi diner! Een mooie trip die je budgettair goed kunt organiseren en zeker tot een hele mooie ervaring leidt onder de deelnemers.

In onderstaand filmpje krijg je al een indruk van de Airbus Fabriek in Toulouse:

TIP:

Veel mensen die met de auto naar Spanje gaan, rijden via Lyon naar het zuiden. Maar rijd eens via Toulouse, overnacht daar in de buurt en combineer dat met een rondleiding door de Airbus fabriek! De Spaanse costa’s zijn dan nog maar een paar uur rijden!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!