Header
Header

De inspectiereizen van goMICE

De inspectiereizen van goMICE

Het samenstellen van reizen begint onder andere bij het inzetten van je creativiteit en het goed bepalen van de wensen van de opdrachtgever. Echter, alleen daarmee kom je er niet, ook de leveranciers, zoals hotels, restaurants en organisaties die teamactiviteiten aanbieden bepalen voor een groot deel of een reis een succes wordt. Immers, als een restaurant op de afsluitende avond slechte kwaliteit eten serveert of de gidsen en bussen constant een half uur te laat zijn, heeft dat toch een grote invloed op de incentive reis.

inspectiereizen-van-nadia-gomice-2

Kwaliteitscontrole bij de leveranciers van goMICE

Alle goMICE projectmanagers kennen inmiddels bijna elke bestemming en regelmatig bezoeken zij leveranciers voor een kwaliteitscontrole. Daarnaast proberen we ook altijd nieuwe ‘parels’ te ontdekken die in de loop der tijd zijn geopend op een bepaalde bestemming. Om dit te kunnen bewerkstelligen gaan we dan ook regelmatig op inspectiereis naar diverse bestemmingen in Europa, en soms ook zelfs daarbuiten.

inspectiereizen-van-nadia-gomice-2

In korte tijd proberen we alles uit ons bezoek te halen wat erin zit: een bezoek aan 10 restaurants op één dag is dan ook niet vreemd. Hierbij letten we niet alleen op hoe het restaurant er uit ziet, maar is het ook schoon, hoe is de service en natuurlijk, hoe is de kwaliteit van het eten. Per restaurant wil je eigenlijk maar een paar hapjes proeven, je hebt er namelijk nog een flink aantal te gaan, of juist al gehad. De restaurants willen vaak echter alles uit de kast halen en serveren liever te grote porties dan te kleine.

Genoeg beweging tijdens een inspectiereis!

Gelukkig bewegen we ook genoeg tijdens inspecties, gemiddeld lopen we zo’n 10 tot 15 kilometer per dag. We komen samen met contactpersonen van verschillende hotels, leveranciers van activiteiten en transfer maatschappijen, om de relatie te onderhouden en nieuwe mogelijkheden te bespreken.

inspectiereizen-van-nadia-gomice-2

Momenteel ben ik bezig met het organiseren van een 3-daagse inspectiereis naar Spanje en onder andere Madrid, waar we jaarlijks meerdere groepen naar toe boeken. Er staan onder andere 10 hotels op de planning, 18 restaurants en 7 leveranciers voor activiteiten. Ondanks dat een inspectiereis betekent dat je lange dagen maakt en vaak vermoeid terugkomt, is het zeker ook geen straf! Het geeft altijd veel voldoening als je een bestemming weer beter hebt leren kennen en nieuwe leuke plekjes hebt ontdekt. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers ook weer beter adviseren en hen een nóg betere beleving ter plaatse geven!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!