Header
Header

E-news: Behaal 2x zoveel impact en resultaat met uw meetings, events & incentivereizen!

Behaal 2x zoveel impact en resultaat met uw meetings, events & incentivereizen!

E-news april 2022

Wilt u ook uw relaties en medewerkers langdurig verbinden rondom uw meetings, events of incentivereizen? Begin dan vroegtijdig met communiceren en houdt uw doelgroep ook voor én na uw LIVE moment betrokken en verbonden met de goMICE Stretch-methode! Middels deze methode zorgen we voor een creatief, overzichtelijk en doordacht traject waarin gedurende een langere tijd meerdere “touch moments” worden ingezet om uw relaties of medewerkers te informeren, prikkelen, enthousiasmeren of te activeren.

Benieuwd wat de goMICE Stretch-methode voor u als professional binnen management, communicatie, marketing of sales kan betekenen? Bekijk dan onze Stretch-methode explainers in deze E-news editie!

De Stretch-methode voor u als…

Klik op de onderstaande video’s om in 1 minuut te zien hoe wij, naast het realiseren van uw meetings, events of incentivereizen, uw doelgroepen langdurig kunnen verbinden voor nog meer impact en resultaat!

De Stretch-methode voor u als… SALES PROFESSIONAL

De Stretch-methode voor u als… MARKETING PROFESSIONAL

De Stretch-methode voor u als… COMMUNICATIE PROFESSIONAL

De Stretch-methode voor u als… DIRECTIE

Gratis online sparringsessie?

Het betrokken en verbonden houden van uw relaties en medewerkers is van groot belang, maar kan ook uitdagend zijn! Want hoe zorgt u er nu precies voor dat uw boodschap goed overkomt en de impact maakt die u wenst? Boek hier een gratis online sparringsessie met één van onze professionals en laat u verrassen door de mogelijkheden van onze Stretch-methode in combinatie met uw volgende LIVE meeting, event of incentivereis!

Wilt u voortaan ook inspiratie, tips en mooie incentive- en eventvoorbeelden ontvangen per mail? Schrijf u dan gratis in voor onze E-news via http://eepurl.com/hkGXAz

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!