Header
Header

Educational reis met het team naar Sevilla

Educational reis met het team naar Sevilla

In dit blog doe ik verslag van een hele mooie reis  die we in oktober met ons hele team hebben gemaakt. Rob en ik, eigenaren van UNIGLOBE Alliance Travel en goMICE vinden het erg belangrijk dat er naast hard werken ook leuke (zakelijke) dingen met elkaar ondernomen worden. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen zich gewaardeerd voelen en bovendien is het belangrijk om de kennis van diverse bestemmingen verder te vergroten of te updaten.

Een goede samenwerking met het team

Omdat we ook nog eens 3 kantoren hebben in Rotterdam, Arnhem en Goes en er veel samengewerkt wordt, is het goed om elkaar regelmatig te zien. Gedurende het gehele jaar organiseren we educational reizen in binnen- en buitenland om die teamspirit en kennis met elkaar te verbeteren.

Een educational reis naar Sevilla

Twee weken geleden was het weer zover. Een 3-daagse educational-reis naar Sevilla stond op het programma. Iedereen had er erg veel zin in. Want ook al is het werk, het is natuurlijk wel heel leuk werk.

Educational-reis-naar-Sevilla-11-Inspiratiereizen-van-goMICE

Direct na de werkdag op vrijdag ging iedereen door naar het vliegveld. Op het vliegveld stond al een bezoek aan een locatie gepland, want op Schiphol organiseren we regelmatig een borrel als aftrap van een groepsreis. Zo kunnen we met eigen ogen waarnemen hoe de service en bediening is op zo’n locatie. Want alleen wanneer we een locatie zelf als uitstekend ervaren zullen we die locatie opnemen als mogelijkheid bij een incentive reis voor een opdrachtgever. Na het nuttigen van een hapje en een drankje en even met het management te spreken was het al snel tijd om naar de gate te gaan.

Vlucht met Transavia naar Sevilla

We zouden met Transavia vliegen, een leverancier waar we een hele goede verstandhouding mee hebben en die altijd wel iets extra’s voor ons wil doen. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen reizen. Veelal kunnen we goede deals met hen uitonderhandelen waarmee we op airline-tarieven zeer competitief kunnen zijn. Een partner waar we graag mee samenwerken!

In het vliegtuig genoten we van de service die Transavia te bieden heeft en we werden zelfs door de purser door de speakers verwelkomd. Zo werden beide bedrijfsnamen, UNIGLOBE Alliance Travel en goMICE, speciaal welkom geheten. Een mooie vorm van ‘free publicity’ en dan voel je je toch ook wel even heel trots. En toen ik om me heen keek zag ik ook alleen maar trotse gezichten om me heen. Trots dat we deze bedrijven met eenieder hebben opgebouwd.

Leuk ook om waar te nemen dat alle andere passagiers reageren op dat bericht. Mensen knoopten spontaan een praatje aan, we waren al duidelijk herkenbaar aan onze identieke jasjes en petten, maar nu was het heel duidelijk: UNIGLOBE Alliance Travel en goMICE waren aan boord!

Al vrolijk babbelend en lachend met elkaar landden we keurig op tijd op de luchthaven van Sevilla en al snel zaten we in de bus naar het hotel. Alles liep op rolletjes en zo waren we ruim op tijd voor een laat diner bij één van onze favoriete restaurants.

Educational-reis-naar-Sevilla-11-Inspiratiereizen-van-goMICE

Een bomvol weekend in Sevilla

Het gehele weekend zou in het teken staan van het bezoeken van diverse (ook nieuwe) hotels, restaurants en bijzonder activiteiten, maar zeker ook fun. Zo hebben we hotels en restaurants bezocht en hebben we nieuwe en leuke activiteiten ontdekt. Het was een heel druk programma, maar enorm leerzaam en uiteraard heel gezellig. We verbleven zelf in het NH hotel Plaza de Armas, een centraal gelegen hotel, met zeer nette en ruime kamers . We hebben uiteraard ook heerlijk gegeten bij diverse restaurants, waar we al jaren mee samen werken,

Educational-reis-naar-Sevilla-11-Inspiratiereizen-van-goMICE

Ik genoot van het team, de spirit en expertise. Wilt u ook naar Sevilla? goMICE kent de pareltjes van restaurants, de ‘hidden-hotels’ en werken samen met een partij die onderscheidende activiteiten aanbiedt.

Educational-reis-naar-Sevilla-11-Inspiratiereizen-van-goMICE

Terug naar Nederland en weer aan de slag!

Op zondagavond laat vlogen we terug vanuit Sevilla naar Amsterdam. We kwamen midden in de nacht aan op Schiphol en velen moesten nog ver naar huis reizen en zouden pas laat thuis zijn. Een paar uurtjes slaap lagen in het verschiet en dan zou het alweer maandagochtend zijn waarbij iedereen weer op kantoor moest zijn. En dat gebeurt dan ook gewoon! Hier en daar wat bleke gezichtjes, maar iedereen is er! Nog nagenietend en pratend komen we de dag door. Wat een weekend! Op naar de volgende educational reis met het team van UNIGLOBE Alliance Travel en goMICE!

Educational-reis-naar-Sevilla-11-Inspiratiereizen-van-goMICE

Welke bestemming dat gaat worden houden we nog even geheim! Maar volgend jaar juni staat er alweer één gepland. Iedereen kijkt er nu alweer naar uit.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!