Een dealer event georganiseerd door goMICE

Een dealer event georganiseerd door goMICE

Een relatie uit de visuele communicatiedivisie organiseerde eerder deze maand voor de tweede keer een dealer event via goMICE. Twee jaar geleden organiseerden wij dit samen met hen voor het eerst bij Beeld & Geluid. Een zeer succesvol event en dit jaar werd dan ook de tweede editie georganiseerd. Onze opdrachtgever wilde dit wederom op een bijzondere locatie, in het midden van het land, laten plaatsvinden.

De locatie voor de meeting

Om een geschikte locatie te vinden voor een evenement is het belangrijk de wensen van de opdrachtgever goed in kaart te brengen. Kijkend naar het aantal verwachtte personen, de wensen met betrekking tot de ligging, ervaringen vanuit het vorige event en het gestelde budget hebben wij een aantal zorgvuldig geselecteerde locaties gepresenteerd.

De keuze ging uiteindelijk voor de locatie Moeke in Nijkerk. Alvorens één en ander definitief werd vastgelegd, werd er door goMICE een locatiebezoek ingepland, samen met de opdrachtgever. Uiteraard kan uit afbeeldingen en teksten veel informatie worden gehaald, echter krijg je bij een locatiebezoek pas echt het gevoel van de plek en kun je de sfeer proeven. Onze opdrachtgever was erg enthousiast over de locatie! Leuk, de voorbereidingen konden gaan beginnen!

Aanlooptraject naar het event toe

In de aanloop naar het traject toe heeft deze opdrachtgever gebruik gemaakt van de goMICE inschrijftool. Een zeer handige tool waarbij deelnemers zich kunnen registreren en goMICE alle aanmeldingen bijhoudt, inclusief eventueel doorgegeven wensen zoals dieetwensen en overige belangrijke opmerkingen vanuit de deelnemers. Wekelijks hielden we contact met de opdrachtgever om de stand van zaken door te geven. Op deze manier profiteert de opdrachtgever van een goed en duidelijk overzicht met aanmeldingen, zonder daar zelf tijd in te hoeven steken. Geen e-mails en Excel lijsten meer bijhouden, dat doet goMICE voor u.

event-laten-organiseren-door-gomice

Dag van het event

Op de dag van het event zelf zijn wij vanuit goMICE uiteraard ook aanwezig. Enkele uren voor aanvang staan we klaar op locatie om alle details een laatste keer door te spreken met de contactpersoon vanuit de locatie op die dag en met de contactpersoon van de opdrachtgever. Bij sommige locaties is dit nog een hele kluif en is het hard werken om alles op rolletjes te laten verlopen. Bij Moeke was dit gelukkig niet het geval. Zij hadden alles netjes op orde, alles stond klaar volgens afspraak en ze waren constant aanwezig voor vragen en hulp.

Bij binnenkomst werden alle aanwezigen geregistreerd en ontvingen zij een persoonlijke naambadge. Vervolgens stond er koffie en thee voor hen klaar en werd aansluitend een heerlijke lunch geserveerd. Diverse luxe broodjes, een huisgemaakte tomatensoep en een broodje kroket, er was genoeg keuze voor iedereen!

event-laten-organiseren-door-gomice

Spreker

Vervolgens was het tijd voor het plenaire deel van de middag. Na een korte introductie van de Country Manager Nederland van het bedrijf, was het woord aan Frans Hoek, een Nederlandse keeperstrainer en voormalig doelman. Hij speelde tien jaar voor FC Volendam en ging nadien als keeperstrainer aan de slag bij onder meer Ajax, FC Barcelona, Bayern München en het Nederlands elftal. Hij gaf een interessante kijk in de ‘keuken’ van zijn trainingen en voorbereidingen die voor elke wedstrijd worden genomen om uit standaard situaties het ideale resultaat te behalen. Erg interessant!

2CV tour

Rond drie uur stond de borrel klaar met een lekker hapje en drankje. Iedereen had kort de tijd om even bij te kletsen! Ook de voorbereidingen voor de activiteit moesten worden getroffen. Iedereen was ingedeeld in groepjes voor de verrassingsactiviteit deze middag; een tour met 2CV’s! Gelukkig was er een korte instructievideo over de besturing van deze auto’s, dat is namelijk wel even wat anders dan een gemiddelde moderne auto besturen!

event-laten-organiseren-door-gomice-102

Per team moest een tactiek worden bedacht om de meeste punten te kunnen scoren. Enthousiast gingen de deelnemers in overleg en de rivaliteit spatte er bij sommigen al van af. Eén voor één vertrokken de auto’s en gingen zij onderweg op zoek naar opdrachten en te beantwoorden vragen.

event-laten-organiseren-door-gomice-102

Wie aan het eind van de middag de meeste punten had weten te bemachtigen, mocht zich de trotse winnaar noemen en ontving een mooie prijs. Nadat alle teams terug waren bij Moeke werd er onderling volop gediscussieerd over de vragen en opdrachten. Iedereen had een zeer leuke middag gehad, één die men niet snel vergeet. Wie rijdt er immers nou nog in een 2CV uit 1984?

Afsluiting

Tijdens het diner werd het winnende team bekend gemaakt, waarna iedereen genoot van een heerlijk dinerbuffet.

event-laten-organiseren-door-gomice-102

Alle deelnemers kregen aan het einde van de dag vanuit de opdrachtgever nog een mooie goodiebag mee naar huis. goMICE deelde deze uit en hielp met de afbouw en het opruimen van de laatste spullen die weer mee gingen met de opdrachtgever. Alle deelnemers en onze opdrachtgever gaven aan een zeer leuke en interessante dag te hebben gehad. Daar worden wij heel blij van, want daar doe je het natuurlijk voor! Wie weet mogen we onze opdrachtgever over twee jaar weer met een soortgelijk event assisteren, wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!