Header
Header

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

In mijn een na laatste blog, over de inspectiereis in Nederland, liet ik jullie kennismaken met een aantal nieuwe locaties in Nederland die GoMICE graag wilde toevoegen aan het portfolio voor onze MeetingsIncentives en Evenementen. In die blogpost vertelde ik dat we op zoek waren naar een locatie die ‘anders is dan andere’. Een plek waar bedrijven zich echt kunnen verstoppen voor ‘Top Secret Meetings’. Geofort in Herwijnen biedt deze locatie en na een goed gesprek met de manager besloten we de locatie voor te leggen aan onze opdrachtgever. In onderstaande blog lees je hoe dat verlopen is.

Geofort it is

En daar is geen woord Frans bij. De opdrachtgever was direct enthousiast over de locatie en erg tevreden over de wijze waarop goMICE deze locatie aan heeft kunnen bieden. In de vorige blogpost schreef ik al kort dat de inkoop belangrijker is dan de verkoop. Door de inkoop in eigen handen te houden besparen we voor onze relaties veel geld.

Op naar Herwijnen

Op 10 november was het zover. Om 06.30 uur pikte ik mijn collega Nadia op bij de metrohalte. Bij goMICE werken we met vaste contactpersonen voor onze relaties en Nadia en ik zijn al sinds het begin de vaste contactpersonen voor deze opdrachtgever. Wel zo fijn natuurlijk, want schakelen gebeurt daardoor razendsnel!

We reden klokslag half 7 weg omdat we rond half 8 ter plaatse wilden zijn. Met een half uur speling zou dat geen probleem moeten zijn, maar om 07.00 uur waren we reeds ter plaatse. Eindelijk een keer geen file onderweg.

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

Kort na onze aankomst kwamen de eerste afgevaardigden van de opdrachtgever aan en onder het genot van een kop verse koffie bespraken we kort een aantal zaken alvorens we met de voorbereidingen startten.

Een goede voorbereiding is het halve werk

We begonnen, zoals altijd, met de branding op het terrein en in de ruimtes. Vlaggen werden gehesen, logo’s werden bevestigd en het welkomstbord werd geplaatst. Bezoekers konden er niet om heen: hier moesten ze zijn!

Een ander belangrijk onderdeel is de techniek. Nadia en ik stelden de man van de techniek voor aan onze contactpersonen opdat zij aan de slag konden. Soms lopen we tegen wat uitdagingen aan binnen het technische deel, maar vandaag liep alles gelukkig gesmeerd en konden we het allerbelangrijkste deel afvinken!

Ontvangst van de gasten

Nadat de checklist volledig was afgevinkt en alles driedubbel gecheckt was, begaven we ons naar de ontvangstruimte. De koffie stond klaar en de heerlijke zoete versnaperingen maakten het feestje compleet. De deelnemers kwamen vanuit het gehele land dus koffie met wat lekkers gaat er dan in als zoete koek. Dit bleek wel toen de eerste gasten binnen druppelden.

Om 09.30 uur begonnen de presentaties en konden wij ons bezig gaan houden met de overige zaken op onze to-do list zoals het vullen van goodybags, het overleg met de locatiemanager en de voorbereiding van de activiteiten in de middag. Tegen de tijd dat men honger begon te krijgen was de lijst weer een paar vinkjes rijker.

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

Na het verorberen van de heerlijke ‘recrutenlunch’ (alleen maar eerlijk voedsel), was men klaar voor wat uitdaging. De meeting stond onder andere in het teken van samenwerking en die challenge zat zeker verwerkt in de activiteiten Fortopoly en Forttrivial.

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

De middag in Geofort

Op bijzondere wijze werden de deelnemers door ons uitgedaagd met opdrachten die iedereen over het totale terrein van het fort leiden. Er moest in groepjes worden samengewerkt om uit de doolhoven en de onderaardse gangen van Geofort te ontsnappen. Door inzet van allerlei technisch vernuft was dit nog niet zo eenvoudig. Het luchtbuksschieten was een waar succes en ook de overige activiteiten zorgden er voor dat iedereen optimaal moest samenwerken om het doel te bereiken. Helemaal aan het einde was daar de ultieme challenge : Touwtrekken.

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

Het blijft grappig om te zien dat dit onderdeel de testosteronspiegel bij velen tot ongekende hoogte doet stijgen en er altijd wel een paar vrouwen zijn die zich ineens tot beresterke ‘kerels’ transformeren.

Nadat het winnende team de prijzen (waaronder een goede fles champagne) in ontvangst had genomen was het tijd voor passende drankjes om bij op te warmen. Dampende glühwein en warme chocomel (met of zonder slagroom voor de liefhebbers) stonden op ons te wachten en terwijl iedereen lekker aan het opwarmen was in de Kazernestraat werden de voorbereidingen getroffen om een heerlijk stampottenbuffet te serveren. Zuurkool, rode kool, boerenkool, hutspot en bijbehorende vlees- en worstgerechten verdwenen al snel als sneeuw voor de zon na deze uitdagende en enerverende dag.

Een event op locatie in Geofort Herwijnen

Al nadampend en pratend kwam deze dag tot een einde. We ontvingen gelukkig vele complimenten. Niet alleen onze contactpersonen waren zeer tevreden, maar ook de deelnemers kwamen spontaan even langs om ons te laten weten dat ze het een doeltreffend, maar vooral ook een gezellig event vonden. Daar worden we natuurlijk altijd blij van! Rond de klok van achten was alles opgeruimd en konden ook wij weer richting huis.

Enthousiast geraakt?

Ben je na het lezen van deze blogpost geïnteresseerd geraakt in GoMICE en de events en meetings die wij organiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Het zit in ons hart om het onze klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken en ze onvergetelijke gebeurtenissen te bezorgen. Zorgen dat iedereen een fantastische tijd heeft is de doelstelling. Daar krijgen we energie van en daar doen we alles voor. En het liefst nog een stapje extra!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!