Header
Header

Een ‘groen’ event organiseren in Frankfurt!

Een ‘groen’ event organiseren in Frankfurt!

GoMICE verzorgd onder andere Meetings, Incentives, Concepts en Events. Wij hebben een zeer ervaren en toegewijd team die zich verdiepen in elke opdrachtgever. In de cultuur, de kernactiviteiten en de organisatiedoelstellingen. Een van onze specialiteiten is het verzorgen van events en dat is een uitdagende klus. Door onze ervaring weten wij waar we op moeten letten en wat de valkuilen zijn bij het organiseren van een dergelijk event.

Zo kregen wij laatst een aanvraag van een groene stroom leverancier. De wensen van de opdrachtgever waren duidelijk. “Wij willen een event organiseren op een ‘groene’ bestemming. Het moet op rij-afstand van Nederland zijn. Er gaan 200 personen mee. Overdag willen we graag een aantal activiteiten ondernemen. En in de avond een groot feest”.

Dan ben je bij goMICE op het juiste adres!

Na intern overleg hebben wij drie ‘groene’ bestemmingen voorgesteld aan onze opdrachtgever. Een van de voorgestelde steden was Frankfurt. Frankfurt staat bovenaan de lijst van duurzame steden binnen Europa en dit was de perfecte match voor onze opdrachtgever. Let’s go to Frankfurt!

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

Een groen event organiseren, tot in de puntjes geregeld door goMICE

Wij regelden het busvervoer en rond de middag vertrok het gezelschap van 200 personen met 4 bussen naar Frankfurt. Frankfurt is een paar uurtjes rijden en daar krijg je honger van! Wij wisten een zeer passende locatie ‘on route’ om te stoppen voor het diner van die dag. Een biologische en groene boerderij, de Krewelshof, waar je heerlijk kunt eten.

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

En na het diner was het tijd om te shoppen. De Krewelshof verkoopt namelijk allerlei mooie biologische producten.

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

Activiteiten in Frankfurt

De volgende dag was het tijd om leuke activiteiten te ondernemen. De groep van 200 personen hebben wij verdeeld in drie groepen. We hebben die dag drie activiteiten georganiseerd in Frankfurt.

  • Een fietstocht door de stad, 100% groen vervoer 🙂
  • Een GPS wandeltocht langs mooie bezienswaardigheden
  • Een rit met de Ebbelwei. Een speciale tram die een tour maakt door de binnenstad

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

Na deze activiteiten was het in de avond tijd voor een groot feest. Het hoogtepunt van de reis! Waar organiseer je een dergelijk feest (voor 200 personen) in Frankfurt zal je denken? Daar weten wij wel raad mee, helemaal omdat het thema ‘Venetiaans Carnaval’ was. Het feest moest plaatsvinden in het voormalig operagebouw in Frankfurt: Alte Oper. Wij lieten een plaatselijke cateraar de zaal om toveren in een prachtige feestzaal.

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

Feest organiseren in de Alte Oper

Presentaties en acts wisselden elkaar af tijdens de feestavond in de Alte Oper. Er stonden prachtige buffetten klaar waar tussendoor lekker van gegeten werd. Een DJ zorgde er afsluitend voor dat het dak eraf ging!

goMICE - Events | Groen event organiseren Frankfurt

Moe, maar terugkijkend op een fantastisch feest gingen de laatste gasten terug naar het hotel. En wij van goMICE ook, maar niet voordat wij zeker waren dat iedereen zijn hotelkamer weer had gevonden. De nacht was kort, want om 12 uur de volgende dag stonden de bussen weer klaar om terug naar huis te rijden.

Iedereen de bus in, terug naar huis

Het was niet eenvoudig om iedereen op tijd de bus in te krijgen. Hier en daar lagen personen nog hun roes uit te slapen! Door alle kamers af te gaan hebben we toch ook die langslapers de bus in gekregen en hebben we iedereen uitgezwaaid. Mooi om iedereen tevreden die bus in te zien stappen. De een weliswaar wat fitter dan de ander! Het was een prachtig geslaagd event in Frankfurt en dat vond onze opdrachtgever gelukkig ook!

Wil je ook eens een perfect georganiseerd event van goMICE meemaken? Mail ons dan gerust op Hello@goMICE.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ervaring van onze klant: Wat een geweldige organisatie van goMICE! Alles is tot in de puntjes geregeld en het team van goMICE laat niks aan het toeval over. Volgende keer weer met goMICE!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!