Header
Header

Een inspirerende reis naar Dubai

Een inspirerende reis naar Dubai

Een inspiratiereis organiseren is een van de specialismen van goMICE. Je laten inspireren en met een andere blik leren kijken is een veel genoemd doel van onze klanten. Doel van de inspiratiereis is natuurlijk om tot een onderlinge uitwisseling van ideeën te komen en gesprekken te laten ontstaan tussen de deelnemers. Hen uitdagen om met een andere blik de dagelijkse dingen te bezien, dat is waar we naar streven. Dit is ons al bij vele ondernemingen gelukt.

In samenwerking met een van de grootste gemeentes van Nederland en met de Kamer van Koophandel, hebben we een inspirerende 4-daagse handelsmissie georganiseerd. Met totaal 60 deelnemers zijn we afgereisd naar de stad van de onbegrensde mogelijkheden: Dubai.

inspiraties naar Dubai | Ga met goMICE

In Dubai zijn er veel bezienswaardigheden te vinden die de moeite waard zijn. Wat dacht je van het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa. Of het grootste winkelcentrum ter wereld, de Dubai Mall. Inspiratie vinden op het gebied van retail is hier volop mogelijk!

inspiraties naar Dubai | Ga met goMICE

Met deelnemers uit zeer uitlopende branches (zoals o.a. de olie- en gas, farmaceutische, retail, vastgoed en healthcare branche) is er voor ieder wat wils in Dubai.

Op maat samengesteld programma

Door de diversiteit in deelnemers hebben wij de deelnemers uit de verschillende branches, onderverdeeld in groepen. Immers, iedere branchegroep heeft zijn doel van een dergelijke reis en het is onze specialiteit om het doel voor iedere deelnemer tijdens de reis te bereiken.

Iedereen tevreden

Dat onze aanpak in de smaak viel, bleek al snel uit de reactie van een deelnemer. Hij gaf aan:

“Het tailormade programma en het bewerkstelligen van specifieke afspraken binnen je branche maakten deze handelsmissie uniek”

En dat is waar goMICE voor zorgde. Vooraf hebben wij alle wensen in kaart gebracht. Waar gewenst hebben wij afspraken ingepland met de desbetreffende personen en partijen.

Zaken doen, maar ook ontspanning opzoeken in Dubai

Uiteraard hebben wij de deelnemers ook vermaakt met recreatieve activiteiten. Een bezoekje aan de Burj Khalifa stond uiteraard op de planning. Wij regelden dit bezoek in V.I.P. stijl. De wachtrijen konden wij overslaan en we kregen een exclusief kijkje achter de schermen bij de beveiliging en besturing van de Burj Khalifa. Dat laat indruk achter.

inspiraties naar Dubai | Ga met goMICE

Enkele andere activiteiten die goMICE heeft verzorgd in Dubai:

  • Een bezoek aan de Burj Al Arab (het 7-sterren hotel van Dubai)
  • Een vlucht met watervliegtuigjes
  • Varen met een prachtig jacht
  • Een bezoek aan Ferrari World

Heerlijk om te zien hoe de deelnemers genoten van alle indrukken. Voor ons blijft het altijd een uitdaging om een dergelijke reis tot in de puntjes te verzorgen. Maar door de ervaring die wij hebben (wist je dat het team van goMICE bij elkaar meer dan 385 jaar ervaring in deze branche heeft?) kunnen wij garanderen dat wij alles vlekkeloos regelen. Wij laten niks aan het toeval over!

Tijdens de inspiratiereis geweldig dineren in Dubai

Dubai biedt een legio mogelijkheden om heerlijk te dineren. En wij zijn op de hoogte waar je het beste heen kunt. Onze keuze voor het diner in Villa Beach (waar je ook de prachtige zonsondergang ziet aan het strand van Jumeirah, met uitzicht op de Burj Al Arab) viel enorm in de smaak.

inspiraties naar Dubai | Ga met goMICE

Daarnaast is the Address een absolute aanrader in Dubai om te gaan dineren. Daar kijk je uit op de fantastische fonteinenshow.

inspiraties naar Dubai | Ga met goMICE

Een geweldige inspiratiereis naar Dubai

Het genootschap ging terug naar Nederland met een koffer vol nieuwe inspiratie, ideeën en contacten! Wil je ook eens brainstormen over een dergelijke inspiratiereis naar Dubai of een andere stad? Mail ons dan gerust op Hello@goMICE.nl of bel ons kantoor op 010-2412045.

Ervaring van onze klant: Ongelooflijk hoe goed deze handelsmissie georganiseerd was. Wij hebben al deelgenomen aan veel verschillende handelsmissies, maar deze komt zeker in mijn top 3. Het tailormade programma en het bewerkstelligen van specifieke afspraken binnen je branche maakten deze handelsmissie uniek. En natuurlijk ook complimenten voor het niet zakelijke deel binnen het programma.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!