Header
Header

Een jubileumreis & inspectie naar Edinburgh

Een jubileumreis & inspectie naar Edinburgh

Om er zeker van te zijn dat we onze klanten de beste kwaliteit kunnen bieden als het gaat om bijvoorbeeld hotels, restaurants en activiteiten op een bepaalde bestemming, gaan wij regelmatig bij onze leveranciers langs om een kwaliteits-check te doen. Daarnaast bezoeken we dan, als we er toch zijn, nieuwe locaties, want wie weet zit er wel weer een mooi pareltje tussen die we kunnen gebruiken bij aankomende incentive reizen! 

IT-bedrijf op reis naar Schotland vanwege 10-jarig jubileum

Naar aanleiding van het 10-jarig jubileum van een IT-bedrijf uit de omgeving van Rotterdam reisden Anita en Nadia af naar het prachtige Schotland. Deze jubileumreis werd een combinatie van een meeting met diverse interessante sprekers. Daarnaast organiseerden wij natuurlijk ook een fun-gedeelte, compleet naar wens van de opdrachtgever!

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

Persoonlijke begeleiding op locatie

De groep wilde graag dat wij hen bij aankomst op de luchthaven zouden opvangen, waarop wij van goMICE besloten de dag ervoor alvast af te reizen naar Schotland. Daar hebben we meteen in Glasgow en Luss, gelegen in de Schotse Hooglanden, enkele leveranciers bezocht. Hier hebben we onder andere een korte speedboat tour over Loch Lomond gedaan in de nieuwe boten van onze leverancier.

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

Dit was erg spectaculair en prachtig in deze mooie omgeving!

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

Per trein naar Edinburgh 

Na een geslaagde middag en avond vertrokken wij de volgende ochtend vroeg per trein richting Edinburgh Waverly Station. Een zeer snelle en makkelijke verbinding tussen de twee steden. Binnen een uur stap je weer uit de trein en sta je middenin het prachtige Edinburgh. Hier deden we de eerste voorbereidingen, een check bij het hotel (liggen alle kamersleutels klaar?) en bij het restaurant waar de groep zou gaan lunchen (liggen de menukaarten klaar, zijn alle tafels mooi gedekt?).

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

De start van de jubileumreis in Edinburgh

Vervolgens reden we richting de luchthaven waar we de groep ontvingen met een warm welkom. Na een transfer van circa 30 minuten arriveerde de groep bij het restaurant waar men genoot van een heerlijke lokale, Schotse maaltijd. De sfeer zat er al meteen goed in en iedereen had zin om de stad te ontdekken met een iPad Challenge. Door middel van verschillende vragen en met foto- en video opdrachten ging de groep in kleine teams de stad verkennen. Ondertussen werd er fanatiek gestreden om de meeste punten en werden er ludieke foto’s en video’s gemaakt.

In de avond stond een diner bij een van de mooiste restaurants van Edinburgh op het programma. Alle deelnemers verzamelden in hun mooiste outfit in de lobby van het hotel, waarna we hen, samen met een Schotse doedelzakspeler, naar het restaurant begeleidden.

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

De groep genoot van het heerlijke, klassiek Schotse eten met een moderne twist!

De meeting in Schotland

De volgende ochtend stond er een meeting op het programma waarbij verschillende interessante sprekers werden uitgenodigd. Na een inspirerende bijeenkomst was het (helaas) alweer tijd voor de laatste lunch, op een paar minuten lopen vanaf de Grassmarket. Dit sfeervolle restaurant is altijd druk en heeft een informele sfeer. Hier worden de gerechten allemaal bereid met lokale producten volgens origineel recept. Hier werd gezellig bij gekletst over de avond ervoor en de plannen voor de laatste uurtjes vrije tijd in de stad. Een aantal personen bracht een bezoek aan Edinburgh Castle, een aantal personen ging winkelen en voor sommigen lonkte het terras voor een laatste drankje in deze gezellige stad.

Een jubileumreis naar Edinburgh gecombineerd met inspecties in Glasgow

Aan het einde van de middag vertrokken we gezamenlijk richting de luchthaven, vanwaar we in ruim een uur naar Amsterdam terug vlogen. Meer weten over een incentive reis met uw collega’s naar Edinburgh of een andere locatie? Neem dan contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!