Header
Header

Een jubilieumreis naar Kroatië

Een jubilieumreis naar Kroatië

In 2017 ontvingen we een mooie aanvraag van een facilitair adviesbureau uit Utrecht. Zij wilden namelijk in 2018 graag met het hele team op reis om hun 20-jarige jubileum te vieren. De reisperiode stond al vast (september of oktober 2018) maar de bestemming nog niet. Wel gaf de opdrachtgever aan dat voor hen ‘kleinschaligheid’ enorm van belang was. De voorkeur ging dan ook uit naar een gezellige en iets kleinere bestemming in combinatie met een overnachting in een boutique hotel en leuke activiteiten & goede restaurants op loopafstand. Aan goMICE de taak om hen te verrassen met een unieke bestemming!

Brainstormsessie voor de jubileumreis

Na een uitgebreide & creatieve brainstormsessie met het goMICE team kwamen we al snel tot een shortlist van mogelijke bestemmingen passend bij de wensen van de opdrachtgever. Hoewel meerdere door goMICE geselecteerde bestemmingen deze opdrachtgever aanspraken ging de uiteindelijke voorkeur uit naar het mooie Split, gelegen in Kroatië!

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Split

Split is aan de ene kant een grote stad: het is namelijk de grootste stad van de regio Dalmatië en door zijn ligging op een schiereiland in de Adriatische Zee is de stad uitgegroeid tot één van de belangrijkste havenplaatsen van Kroatië. Het historische oude en autovrije centrum van de stad is daarentegen kleinschalig! Split is ook een oude stad: rond 300 na Christus gaf de Romeinse keizer Diocletianus opdracht om een paleis te bouwen, dit paleis wordt gezien als het ontstaan van Split. Nog steeds vormt het paleis van Diocletianus het middelpunt van de stad Split. Inmiddels zijn er onder andere huizen, een kathedraal, hotels, restaurants en winkels gebouwd achter/in/tegen de muren van het historische complex. Ook staat het paleis inmiddels al sinds 1979 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Overnachten binnen de paleismuren

Voor deze groep hadden we een wel héél bijzonder hotel geselecteerd, namelijk een authentiek en kleinschalig vier sterren hotel binnen de paleismuren! Het leuke aan dit hotel is dat alle ruime kamers verschillend zijn van vorm en indeling omdat het hotel in een historisch gebouw is gesitueerd. Tel hier gastvrij personeel en een heerlijk lokaal ontbijt bij op en het zal niet verbazen dat alle deelnemers direct onder de indruk waren van dit bijzondere hotel!

Geweldige jubileumreis naar Kroatië 

De deelnemers hebben samen genoten van 4 geweldige dagen op deze mooie bestemming. Uiteraard werd niet alleen Split maar ook de omgeving van de stad gezamenlijk ontdekt. Zo stond er een privé speedboot-tour op het programma.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Dit in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende stadje Trogir.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Tijdens de tour werden natuurlijk diverse zwem- en snorkelstop gehouden. Dit bij onder andere de beroemde Blue Lagoon / Krknjasi baai waar het water echt kristalhelder is!

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Ook het eiland Hvar werd aangedaan, per felgekleurde Volkswagen Beetles werd het eiland gezamenlijk ontdekt.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Eén van de hoogtepunten van de tour was een heerlijke lunch bij een lokale Konoba: een traditioneel restaurant dat uitsluitend puur Kroatische en homemade gerechten serveert. De ingrediënten komen van plaatselijke boeren en vissers en de gerechten worden door de eigenaar zelf bereid.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Eten in een Konoba is een unieke ervaring; het is namelijk een kans om het echte Kroatische leven te leren kennen en zelfgemaakte gerechten te proeven, waarvan de recepten vaak al generaties oud zijn!

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

goMICE app

Uiteraard stonden er deze dagen nog veel meer activiteiten op het programma waar de deelnemers van genoten. In de door goMICE ontwikkelde mobiele app konden deelnemers dit programma op eenvoudige wijze inzien. De goMICE app biedt deelnemers daarnaast de mogelijkheid om te chatten en foto’s te plaatsen. Hier werd volop gebruik van gemaakt, ideaal!

Elke reis is uniek

Elke reis die wij bij goMICE samenstellen is uniek. We zijn bijvoorbeeld al vaker met groepen op reis geweest naar Split maar elke groep is anders en voor elke groep gaan we altijd op zoek naar de best passende locaties en activiteiten.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Uiteraard maken we graag gebruik van ons netwerk en onze vaste lokale leveranciers. Met sommige leveranciers hebben we zelfs zo’n goede band opgebouwd dat we elkaar inmiddels kerstkaarten sturen (echt waar!) en uiteraard hebben wij ook hard gejuicht toen Kroatië afgelopen WK voetbal in de finale stond.

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Daarnaast bezoeken we bestemmingen vaak meerdere malen per jaar zelf om zo steeds weer nieuwe locaties en activiteiten te leren kennen.

Dit heeft ook deze reis zeker zijn vruchten weer afgeworpen! Deelnemers waren enorm enthousiast, na afloop van de reis werden wij van goMICE verrast met een mooie bos bloemen en vele mooie berichten. Hier doen we het voor!

Een Jubileumreis naar Kroatie laten organiseren

Deelnemer 1:

Geweldige reis gehad verzorgd door goMICE met Lotte als Projectmanager. Zij verstaat de kunst van hospitality door net even iets meer te doen dan je verwacht zonder zichzelf op de voorgrond te plaatsen. Dank voor de prachtige reis!

Deelnemer 2:

Zowel tijdens de keuze voor de bestemming en de voorbereiding als gedurende de vier dagen die we via goMICE hebben geboekt was de service uitstekend. Goede restaurants, goede opbouw van de reis en prima hotel. Onze Projectmanager Lotte was zeer professioneel en prettig.

Deelnemer 3:

Een fantastische reis ter ere van ons 20-jarig bestaan. Goede, fijne en gezellige begeleiding van Lotte Brandwagt. Complimenten, over 5 jaar weer met goMICE op stap

Deelnemer 4:

Erg zorgeloos genieten!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!