Header
Header

Eilandhoppen op de Wadden!

Eilandhoppen in Nederland!

Bij het woord “Eilandhoppen” denken de meeste mensen al gauw aan een azuurblauwe zee, parelwitte stranden en een reis naar de Griekse Cycladen of de Balearen. Dit zijn uiteraard fantastische bestemmingen om heen te reizen, maar in een periode waar vrij reizen nog niet onbeperkt mogelijk is, nemen we u uiteraard graag mee in de unieke mogelijkheden die ons eigen land biedt! Want eilandhoppen is ook zeker mogelijk dichterbij huis: namelijk op onze eigen Wadden!

De Wadden

De Nederlandse Wadden bestaan uit vijf eilanden en dat betekent dan ook vijf keer genieten! De combinatie van de open horizon, de grenzeloze lucht die zich boven de Waddenzee uitstrekt en de natuurlijke overgang tussen wadplaten en de zee maken een bezoek aan de Wadden tot een bijzondere ervaring.

Iedereen kent natuurlijk de volgorde waarin de Waddeneilanden liggen middels het ezelsbruggetje TV-TAS. Elk eiland is uniek en heeft zijn eigen charme:

Texel

Met een lengte van ongeveer 20 kilometer en een breedte van 8 kilometer is dit eiland het grootste Waddeneiland. Texel is daarnaast ook het snelst bereikbare eiland op circa 20 minuten varen vanaf Den Helder of per privévliegtuig! Op dit eiland is enorm veel te beleven: ga bijvoorbeeld mountainbiken door het Texelse bos, golfen in de duinen of catamaranzeilen langs de fantastische kustlijn.

Vlieland

Het pittoreske Vlieland is samen met Schiermonnikoog het rustigste Waddeneiland. Het eiland beschikt over een prachtige natuur en auto’s zijn hier voor niet-eilandbewoners niet toegestaan. Ondanks de rust is ook op Vlieland veel te beleven en te doen:  ga bijvoorbeeld blokarten op het strand, branding raften over de Noordzee, fiets via kronkelige bos- en schelpenpaden naar de vuurtoren of breng een bezoek aan de enorme zandvlakte de Vliehors, ook wel de Sahara van het Noorden genoemd!

Terschelling

Terschelling is een afwisselend en leuk eiland vol gezellige dorpjes en heeft het breedste strand van Europa! Ooit spoelde op Terschelling een vat cranberry’s aan en sindsdien staat het eiland vol met deze bessenplant. Proef daarom zeker van deze vruchtjes. Liever iets actievers? Ga kanoën op het wad of powerkiten op het strand.

Ameland

Beleef op Ameland het ultieme eilandgevoel. De combinatie van ongerept groen, 27 kilometer aan strand, zandduinen, heide en zee is fantastisch! Ontdek het wad en ga wadlopen, stap aan boord van een speciale robbenboot om zeehonden te spotten of geniet van een cocktail bij beachclub The Sunset, ook wel het Ibiza van de Noordzee genoemd.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog mag dan het kleinste Nederlandse Waddeneiland zijn, het is groots wat betreft natuur. Voor het gehele eiland geldt de status van Nationaal Park. Schiermonnikoog is een eiland waar het veelal waait en daarmee een perfecte plek om te vliegeren. Schiermonnikoog is daarnaast de donkerste plek van Nederland en daarmee de ideale locatie om de sterrenhemel te bewonderen.

Eilandhoppen

Wij van goMICE kennen de eilanden goed en organiseren regelmatig groeps- en incentive reizen naar één of meerdere Waddeneilanden. Er zijn fantastische programma’s te organiseren!

Start de eerste activiteit bijvoorbeeld al vanaf uw eigen locatie en organiseer een cabrio rally naar Harlingen vanwaar de boot wordt genomen naar Vlieland. Breng de eerste dagen van het programma op dit eiland door met activiteiten als zeilen, strandjutten en een feestavond op het strand! Stap vervolgens op RIB-boten en ervaar een echte adrenaline kick tijdens de vaartocht naar Texel en spot tegelijkertijd zeehonden. Geniet op Texel van fantastische restaurants, ga kite buggiën over het mooie strand of windurfen, het eiland is hier uitermate geschikt voor! Eindig het eilandhoppen met een helikoptervlucht naar Den Helder of kies voor een overvaart per garnalenkotter, er zijn vele mogelijkheden!

Maak de beleving nog intenser! 

Bij goMICE hebben wij als doel om uw meeting, event of incentive reis naar een hoger niveau te tillen. De impact van een reis of event kan op vele manieren worden vergroot. Wij denken desgewenst mee over het complete communicatietraject rondom uw LIVE moment:

  • hoe kunnen we de deelnemers langer en effectiever betrekken en informeren?
  • hoe kunnen we zorgen dat de doelstellingen worden behaald?
  • hoe kunnen we de ervaring NOG completer maken?

Hiervoor creëren we een maatwerk concept met een uitgewerkt communicatieplan dat we tot in de puntjes doorvoeren in alle facetten voorafgaand, tijdens en na uw meeting, event of groepsreis. Wij zetten hiervoor onze unieke goMICE Stretch-methode in. Op deze wijze blijft uw organisatie of boodschap langer top of mind bij uw doelgroep en zorgen we voor nog meer impact!

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een groepsreis naar onze eigen Waddeneilanden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!