Een bijzondere incentive naar de Farnborough Airshow

Een bijzondere incentive naar de Farnborough Airshow

Op zoek naar een wel heel bijzondere incentive reis? Erop uit samen met uw zakenrelaties of collega’s? U kon op 21 en 22 juli 2018 deelnemen aan een indrukwekkende en unieke incentive: de Farnborough Airshow (UK).

Houdt u van spanning en sensatie en bent u geïnteresseerd in alles wat met vliegtuigen te maken heeft? Op de Farnborough Airshow worden de nieuwste modellen van Airbus en Boeing gepresenteerd. En er is meer! Er worden waanzinnige shows gegeven en u kunt de Spitfire of Blenheim zien vliegen.  Wij van goMICE zorgen ervoor dat u de shows en demonstraties – met heel uw gezelschap – vanaf de beste plekken kunt bewonderen.

Uw zakelijke relatie of team verrassen met een sensationele incentive reis? Wellicht is de Farnborough Airshow op 21 en 22 juli 2018 een idee! Lees meer...

Spektakel voor jong en oud

Tijdens de Airshow in Farnborough zijn er de gehele dag door geweldige activiteiten om aan deel te nemen. U kunt er diverse presentaties bijwonen van influencers en professionals die meer vertellen over de toekomst van de luchtvaart. Bij deze inspirerende talks doet u al snel inspiratie op voor uw bedrijf.

Uw zakelijke relatie of team verrassen met een sensationele incentive reis? Wellicht is de Farnborough Airshow op 21 en 22 juli 2018 een idee! Lees meer...

Goed geregeld door goMICE

Een incentive naar de Farnborough Airshow is een uitstekende mogelijkheid om uw zakenrelatie(s) te verrassen. Vier de samenwerking en versterk de band. Wij van goMICE zorgen dat de reis ernaartoe en het programma eromheen vlekkeloos verloopt. Voor u en uw reisgenoten.

Wilt u dit event live meemaken? Neem dan contact op met goMICE! Wij bespreken samen met u de mogelijkheden en verzorgen de reis voor u. Zo hoeft u nergens naar om te kijken. Wij kennen alle details van dergelijke reizen, zodat wij u goed kunnen adviseren en denken met u mee!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!