Formule 1 reizen: de Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort

Formule 1 2021 in Zandvoort vanuit de Paddock Club

Er is veel om te doen geweest, de Formule 1 in Zandvoort. Ook wij hadden een uitnodiging ontvangen van één van onze grote airline leveranciers Emirates, om aanwezig te zijn bij de Formule 1 race. En alsof de Formule 1 ervaring ansich al niet spectaculair genoeg was, waren onze tickets ook nog eens geldig voor de Paddock Club! Vanuit de Paddock Club heb je uitzicht op de start, finish en de pitstraat. Dus: the best place to be tijdens de race! In dit blog nemen wij u mee naar de Formule 1 race in Zandvoort 2021!

Compleet verzorgde Formule 1 reizen

Bovendien verzorgen wij binnen Uniglobe Alliance Travel en goMICE ook vele Formule 1 reizen naar de bestemmingen waar de races plaatsvinden. Van België, Oostenrijk en Barcelona tot aan de razendpopulaire bestemming Abu Dhabi.  Soms voor een paar zakenreizigers, maar veelal voor grotere groepen. Compleet verzorgde reizen naar mooie races! We waren in ieder geval razend nieuwsgierig hoe het in ons eigen Zandvoort zou zijn.

Formule 1 reizen: Grand Prix Zandvoort 2021.

Reizen naar het Circuit van Zandvoort

Zandvoort bereiken met de auto zou een te grote uitdaging worden en bovendien verkiezen wij duurzaam reizen wanneer dat kan, dus wij reisden per trein! De Nederlandse Spoorwegen hadden het piekfijn voor elkaar. (Leuk detail: per 1 oktober 2021 heeft de NS voor Uniglobe Alliance Travel gekozen als zakenreispartner en zullen wij al hun zakenreizen, die niet met de trein te bereiken zijn, gaan verzorgen. Daar zijn wij maar al te trots op!).

Vanaf Rotterdam stonden we met de Intercity Direct zo op Amsterdam Centraal en vanaf daar vertrok er iedere vijf minuten (normaal twee of drie per uur) een trein naar Zandvoort aan Zee. Zo stonden we al snel bij de poort van de Paddock Club. Geen wachttijden en geen overvolle treinen! Echt top!

VIP-beleving in de Paddock Club

De ontvangst door Emirates en het uitzicht was fantastisch. Hapjes en drankjes waren er te kust en te keur en we voelden ons echte VIP’s. Deze beleving en dat gevoel proberen wij altijd bij Uniglobe Alliance Travel alsook bij goMICE  te creëren wanneer gasten met ons op reis gaan of wanneer wij een event organiseren. Zo wordt ook alles tijdens de Formule 1 reizen tot in de puntjes verzorgd en wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij ons zijn gasten altijd een VIP, dus ook tijdens deze reizen.

En of dat dan nog niet allemaal genoeg was, deed Max Verstappen ook nog waar hij voor kwam: winnen! Wat een feest om te zien hoe hij dat voor elkaar kreeg. DJ Tiësto was degene die de beëindigingsvlag mocht zwaaien en vervolgens een optreden verzorgde… dat maakte het succes helemaal compleet. Wat een waanzinnig en onvergetelijk weekend!

(Met dank aan Emirates, Mathieu Hastman, voor deze uitnodiging)

Formule 1 reizen: Zandvoort Grand Prix 2021!

Bent u een echte Formule 1 fan en lijkt het u onbeschrijfelijk om eens een Grand Prix race(weekend) bij te wonen samen met uw collega’s op één van de vele race bestemmingen? Neem dan contact met ons op zodat wij voor u de MAXimale Formule 1 ervaring kunnen creëren!