Header
Header

Geen komkommertijd deze zomer bij goMICE

Geen komkommertijd deze zomer bij goMICE

In de afgelopen jaren was de trend dat de aanvragen in de zomermaanden wat terugliepen. Meestal vertrokken er nog een dertigtal groepen of organiseerden we nog enkele events in juni, zo ook dit jaar, maar de aanvragen vielen meestal even terug rondom dit tijdstip.

Maanden juli en augustus

In juli en augustus konden we dan wat achterstallig werk wegwerken en nieuwe ideeën verder uitwerken. Kortom, we konden even ademhalen om eind augustus de storm van aanvragen weer met frisse energie op te pakken!

Maar dit jaar is alles anders. We zien nog geen daling van aanvragen en nieuwe opdrachtgevers weten ons nog meer te vinden dan ooit tevoren. Waar het aan ligt? We horen telkens vaker dat opdrachtgevers goMICE benaderen omdat anderen ons aanbevelen.

De ambassadeurs van goMICE

En die warme aanbevelingen, dat is nog altijd de beste reclame. Dat betekent dat we veel ambassadeurs hebben rondlopen binnen de bedrijven waar we voor werken. En hoe mooi is dat? Daar doen we het voor! En niet alleen omdat dat meer business brengt, maar ook omdat we dan oprecht trots zijn dat we onderscheidend zijn binnen onze branche. Het zit ons immers in ons hart en nieren, of zeg maar DNA, om het mensen en deelnemers naar de zin te maken!

Ook online proberen wij ons te onderscheiden en ons enthousiasme over te brengen, in samenwerking met RRobin Online Marketing. Op onze website plaatsen wij leuke, informatieve blogs en kun je veel over ons en onze specialismen lezen.

Online een verschil maken

Wij willen nieuwe opdrachtgevers zo goed als mogelijk informeren, en bij vragen voor hun klaar staan. Daarom hebben wij ook een chat functie op onze website. Zo kunnen wij eventuele vragen direct en vrijblijvend beantwoorden.

Zo heeft een nieuwe opdrachtgever laatst zijn keuze op ons laten vallen nadat wij haar zo goed mogelijk hebben geprobeerd te woord te staan via onze chat functie. Van een dergelijke quote worden wij dan ook heel erg blij:

De keuze voor jullie heeft naast expertise, ervaring en jullie unieke tool etc.. te maken met de manier waarop jullie met klanten omgaan. Hierdoor heb ik persoonlijk een sterk vertrouwen in jullie organisatie gekregen.

Nieuwe opdrachtgevers

Wanneer nieuwe opdrachtgevers dan ook nog zeggen dat zij het zaken doen met ons als zo vanzelfsprekend ervaren en herkennen dat echte hospitality ons op het lijf geschreven lijkt te zijn, dan word ik blij! Ik ben dan ook erg trots op ons team waarmee we dit weten neer te zetten.

goMICE Contact opnemen of offerte opvragen | Meetings, Incentives, Incentive, Incentive reizen, Congressen en Events

Niets gekunsteld, maar authentiek en met passie en energie. En dat voelen en ervaren onze opdrachtgevers. Gelukkig!

Aankomende inspectiereizen en nieuwe continenten

Momenteel zijn we bezig met een hele reeks aan aanvragen en staan er ook alweer een aantal inspecties gepland. Inspecties om de voorgenomen reizen in eigen hand te houden en kostenbesparend te blijven voor onze relaties. Veel binnen Europa, maar ook een aantal daarbuiten.

Bedrijven reizen steeds meer af naar andere continenten, zo zijn Azië, Zuid-Amerika en Afrika meer en meer bestemmingen die gekozen worden. En wij leven ons dan heel graag uit om deze reizen weer tip top te regelen. Er komt altijd veel bij kijken, maar als een groep dan weer terugkomt met de meest fantastische feedback. Daar doen we het voor! Iedere keer weer.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!