Header
Header

goMICE opent nieuwe vestiging in Arnhem

goMICE opent nieuwe vestiging in Arnhem

De vraag naar Meetings, Incentives, Concepts en Events  voor klanten en medewerkers is sinds de crisis weer sterk toegenomen. Opdrachtgevers stellen steeds hogere eisen aan de beleving, terwijl budgetten nauwelijks toenemen. Dat vraagt om veel creativiteit en goed kostenmanagement. Deze ontwikkeling wordt bevestigd door de snelle groei van de organisator van zakelijke groepsreizen goMICE, die nu ook een kantoor in Arnhem opent aan de Stikkerstraat 10/1.03 in Arnhem.

gomice-opent-vestiging-in-arnhem-2

De reden dat er een derde kantoor wordt geopend door oprichters Anita van Maanen en Rob Jansen, is dat de vraag naar MICE sterk is toegenomen nu de economische crisis voorbij is. Directeur Van Maanen: “We openen nu een kantoor in Arnhem, omdat we steeds meer aanvragen voor zakelijke groepsreizen, zoals incentives, maar ook meetings en events, uit het oosten van Nederland ontvangen. Deze aanvragen komen vooral uit de agrarische sector, de transport en logistiek, en de industrie.”

Rob Jansen en Anita van Maanen geven al meer dan 10 jaar leiding aan UNIGLOBE Alliance Travel. Sinds kort vanuit een gloednieuw pand in Rotterdam.

Van Maanen richtte het bedrijf op samen met Rob Jansen. Bij de vestigingen in Rotterdam, Goes en Arnhem werken ruim veertig medewerkers. goMICE is aangesloten op het wereldwijde netwerk van Uniglobe Travel met vestigingen in meer dan zestig landen en het hoofdkantoor in Canada.

Normoverschrijdend

De directeur wil met goMICE een organisatiebureau hebben dat binnen de branche de norm overschrijdt als het gaat om professionaliteit, originaliteit en inventiviteit. “Door persoonlijk contact met de klant kunnen we lokale verschillen in behoefte, hoe klein ook, goed begrijpen en daarop inspelen. Daarvoor moeten we dicht bij de klant zitten”, legt Van Maanen uit. goMICE werkt daarom niet met tussenkomst van derden en houdt alle inkoop en uitvoering in eigen hand.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!