Wat betekent MICE?

Wat betekent MICE?

MICE is een begrip dat u wellicht wel eens voorbij heeft zien komen (bijvoorbeeld in onze naam ?). Het betreft een vakterm die veelal in de internationale zakenreis- en eventwereld (The Meeting Industry) wordt gebruikt. Maar wat betekent MICE nu exact en wat kunnen wij op dit gebied voor uw organisatie betekenen? Wij vertellen het u graag in dit MICE-blog.

De M van Meetings

Een meeting is meestal een eendaagse bijeenkomst (soms met overnachting) welke verschillende doeleinden kan hebben. Het ene moment organiseert u een meeting op locatie met uw managementteam, het andere moment laat u een complete afdeling bijspijkeren of ontmoet u uw relaties in een professionele online omgeving.

Eenmalig of frequent, wij zorgen voor de maximale impact van uw meeting op iedere live of online locatie, afgestemd op uw behoeften. Zaken als materialen, catering en technische ondersteuning worden door goMICE geregeld en bovendien zorgen we voor professioneel en gastvrij personeel op locatie. Of u nu volgende maand, of morgen al een meeting wilt laten organiseren, wij beschikken over de kennis en tools om uw live, online of hybride meeting in al haar facetten te laten slagen! Benieuwd naar meer informatie over de organisatie van live of online meetings? U leest het hier.

MICE: de M van Meetings.

De I van Incentives

Incentive reizen zijn beloningsreizen die worden ingezet als motivatie voor uw werknemers of om relaties te bedanken. Is er bijvoorbeeld een bijzondere prestatie geleverd, of wilt u een groot gebaar maken als blijk van waardering? In plaats van een beloning in de vorm van geld, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een beloningsreis te laten organiseren. Denk eens aan de binding die uw medewerkers met het bedrijf zullen voelen en de onderlinge band die sterker wordt tijdens een onvergetelijke reiservaring. Allemaal zaken die in uw voordeel werken en blijven werken!

Bij goMICE zijn wij al jaren thuis in het organiseren van incentive reizen en diverse andere zakelijke groepsreizen. Hierdoor gaan wij altijd een stap verder dan u verwacht en bent u verzekerd van creatieve en professionele input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een fantastisch reisprogramma neer te zetten. Wij maken van uw incentive een onvergetelijke reis waar nog lang over nagepraat zal worden.

Uw medewerkers of relaties bedanken, of een ander soort groepsreis laten organiseren? Bekijk dan onze Incentive pagina voor meer informatie!

MICE: de I van Incentives.

De C van Concepts

Normaliter staat de C in MICE voor Conferences of Congressen. Echter, hebben wij hier onze eigen unieke betekenis ‘Concepts’ aan gegeven.

Conceptontwikkeling is bij goMICE veel meer dan het creëren en organiseren van alleen uw LIVE of ONLINE momenten. Zo ontwikkelen wij middels onze Stretch-methode een uniek concept en maatwerk communicatietraject voor u. Het conceptplan bestaat uit een roadmap waaraan wij een mix van online-, offline- en live communicatie-elementen toevoegen: uw eigen touch moments. Door dit traject goed in te richten, kunt u al vroegtijdig beginnen om uw doelgroep(en) te prikkelen, enthousiasmeren of informeren richting uw reis of event. Creatief, inspirerend en ondersteunend in het behalen van uw doelen, dát is waar conceptontwikkeling om draait!

Met onze digitale tools zorgen we voor snelle en effectieve communicatie rondom uw reis of event en kunnen we er daarnaast voor zorgen dat uw traject desgewenst geheel duurzaam wordt ingezet. Zo kunnen wij met onze goMICE activatie app bijvoorbeeld een maatwerk online omgeving inrichten met kennisactivatie, salesactivatie en gamification.

Wilt u ook op een unieke, creatieve wijze uw doelgroep langdurig met uw merk of organisatie verbinden? Bekijk dan zeker onze Concepts pagina voor meer informatie! Wij ontwikkelen met veel enthousiasme een volledig maatwerk concept, onderweg naar uw live of online moment!

MICE: de C van Concepts.

De E van Events – live, online & hybride

De E in MICE staat voor Exhibitions. Echter, wordt dit vaak breder getrokken naar het volledige spectrum ‘Events’.

Van klantevenementen en personeelsfeesten tot online award-uitreikingen of teambuildingsessies in een virtuele omgeving, wij laten niets aan het toeval over en organiseren uw live, online of hybride evenementen tot in de puntjes om een onuitwisbare indruk te maken!

Live events

Mensen samenbrengen op de meest bijzondere locaties in binnen- of buitenland. Hier gaat ons hart sneller van kloppen! Op basis van uw doelstelling, doelgroep en boodschap bepalen we het best passende programma, zorgen we voor een unieke invulling, ontzorgen we u in het gehele traject en zetten wij de puntjes voor u op de i. Of u nu een nieuw product wilt lanceren, iets te vieren heeft of een onvergetelijke dag wilt organiseren voor uw relaties; wij staan voor u klaar om van uw event een succes te maken!

Online events

In deze bijzondere tijd kan het zijn dat uw event geen doorgang kan vinden in de (volledig) live geplande vorm. Maar geen zorgen! Ook in een online omgeving zijn er legio mogelijkheden om uw relaties of medewerkers met elkaar te verenigen, hen te verbinden en te inspireren. Van fysiek naar hybride of naar volledig online, wij denken met u mee in alle mogelijke scenario’s. Met onze creativiteit, kennis van de markt en uitgebreide netwerk kan goMICE uw online of hybride event op een unieke en professionele wijze organiseren om uw boodschap op een andere wijze over te brengen en uw doelen toch te kunnen bereiken.

Benieuwd naar meer informatie over de organisatie van impactvolle live, online of hybride events? Neem dan zeker een kijkje op onze events en online events pagina!

MICE: de E van Events.

goMICE voor al uw MICE!

Wilt u de organisatie van uw Meetings, Incentives, Concepts en Events uit handen geven aan een professional? Wij begrijpen als geen ander dat ieder LIVE of ONLINE moment een unieke gebeurtenis is waar u het maximale uit wilt halen. De inzet van een gespecialiseerd MICE-bureau kan u hierin veel tijd besparen en ondersteuning bieden. Ons team adviseert en ontzorgt u graag in alle facetten! Kijk op onze website voor meer inspiratie of boek direct een vrijblijvende sparring-sessie in.

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 5 augustus 2021 en werd op 13 juli 2022 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!