Header
Header

Wat betekent MICE?

Wat betekent MICE?

MICE is een begrip dat je wellicht wel eens voorbij heeft zien komen (bijvoorbeeld in onze naam ?). Het betreft een vakterm die veelal in de internationale zakenreis- en eventwereld (The Meeting Industry) wordt gebruikt. Maar wat betekent MICE nou precies en wat kunnen wij op dit gebied voor jouw organisatie betekenen? Wij vertellen het je graag in dit MICE-blog.

De M van Meetings

Een meeting is meestal een eendaagse bijeenkomst (soms met overnachting) welke verschillende doeleinden kan hebben. Het ene moment organiseer je een meeting op locatie met jullie managementteam, het andere moment laat je een complete afdeling bijspijkeren of ontmoet je jouw relaties in een professionele online omgeving.

Eenmalig of frequent, wij zorgen voor de maximale impact van jullie meeting op iedere live of online locatie, afgestemd op jouw behoeften. Zaken als materialen, catering en technische ondersteuning worden door goMICE geregeld en bovendien zorgen we voor professioneel en gastvrij personeel op locatie. Of je nu volgende maand, of morgen al een meeting wilt laten organiseren, wij beschikken over de kennis en tools om jouw live, online of hybride meeting in al haar facetten te laten slagen! Benieuwd naar meer informatie over de organisatie van live of online meetings? Je leest het hier.

Wat betekent MICE: de M van Meetings.

De I van Incentives

Incentive reizen zijn beloningsreizen die worden ingezet als motivatie voor jouw werknemers of om relaties te bedanken. Is er bijvoorbeeld een bijzondere prestatie geleverd, of wil je een groot gebaar maken als blijk van waardering? In plaats van een beloning in de vorm van geld, kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een beloningsreis te laten organiseren. Denk eens aan de binding die jullie medewerkers met het bedrijf zullen voelen en de onderlinge band die sterker wordt tijdens een onvergetelijke reiservaring. Allemaal zaken die in jouw voordeel werken en blijven werken!

Bij goMICE zijn wij al jaren thuis in het organiseren van incentive reizen en diverse andere zakelijke groepsreizen. Hierdoor gaan wij altijd een stap verder dan jij verwacht en ben je verzekerd van creatieve en professionele input, die met veel enthousiasme wordt ingezet om een fantastisch reisprogramma neer te zetten. Wij maken van jullie incentive een onvergetelijke reis waar nog lang over nagepraat zal worden.

Jouw medewerkers of relaties bedanken, of een ander soort groepsreis laten organiseren? Bekijk dan onze Incentive pagina voor meer informatie!

Wat betekent MICE: de I van Incentives.

De C van Concepts

Normaliter staat de C in MICE voor Conferences of Congressen. Echter, hebben wij hier onze eigen unieke betekenis ‘Concepts’ aan gegeven.

Conceptontwikkeling is bij goMICE veel meer dan het creëren en organiseren van alleen jouw LIVE momenten. Zo ontwikkelen wij middels onze Stretch-methode een uniek concept en maatwerk communicatietraject voor jou. Het conceptplan bestaat uit een roadmap waaraan wij een mix van online-, offline- en live communicatie-elementen toevoegen: uw eigen touch moments. Door dit traject goed in te richten, kun je al vroegtijdig beginnen om jouw doelgroep(en) te prikkelen, enthousiasmeren of informeren richting jouw reis of event. Creatief, inspirerend en ondersteunend in het behalen van jullie doelen, dát is waar conceptontwikkeling om draait!

Met onze digitale tools zorgen we voor snelle en effectieve communicatie rondom uw reis of event en kunnen we er daarnaast voor zorgen dat uw traject desgewenst geheel duurzaam wordt ingezet. Zo kunnen wij met onze goMICE activatie app bijvoorbeeld een maatwerk online omgeving inrichten met kennisactivatie, salesactivatie en gamification.

Wil jij ook op een unieke, creatieve wijze jouw doelgroep langdurig met jouw merk of organisatie verbinden? Bekijk dan zeker onze Concepts pagina voor meer informatie! Wij ontwikkelen met veel enthousiasme een volledig maatwerk concept, onderweg naar jouw live of online moment!

Wat betekent MICE: de C van Concepts.

De E van Events – live, online & hybride

De E in MICE staat voor Exhibitions. Echter, wordt dit vaak breder getrokken naar het volledige spectrum ‘Events’.

Van klantevenementen en personeelsfeesten tot online award-uitreikingen of teambuildingsessies in een virtuele omgeving, wij laten niets aan het toeval over en organiseren jouw live, online of hybride evenementen tot in de puntjes om een onuitwisbare indruk te maken!

Live events

Mensen samenbrengen op de meest bijzondere locaties in binnen- of buitenland. Hier gaat ons hart sneller van kloppen! Op basis van jullie doelstelling, doelgroep en boodschap bepalen we het best passende programma, zorgen we voor een unieke invulling, ontzorgen we je in het gehele traject en zetten wij de puntjes voor jullie op de i. Of je nu een nieuw product wilt lanceren, iets te vieren heeft of een onvergetelijke dag wilt organiseren voor jouw relaties; wij staan voor je klaar om van jouw event een succes te maken!

Benieuwd naar meer informatie over de organisatie van impactvolle events? Neem dan zeker een kijkje op onze events pagina!

Wat betekent MICE: de E van Events.

goMICE voor al jouw MICE!

Wil je de organisatie van jullie Meetings, Incentives, Concepts en Events uit handen geven aan een professional? Wij begrijpen als geen ander dat ieder LIVE moment een unieke gebeurtenis is waar je het maximale uit wilt halen. De inzet van een gespecialiseerd MICE-bureau kan je hierin veel tijd besparen en ondersteuning bieden. Ons team adviseert en ontzorgt je graag in alle facetten! Kijk op onze website voor meer inspiratie of boek direct een vrijblijvende sparring-sessie in.

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 5 augustus 2021 en werd op 1 mei 2024 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!