Header
Header

Een groepsreis naar Bad Gastein

Een groepsreis naar Bad Gastein

Een van onze opdrachtgevers, een specialist op het gebied van Sports Technology, bestond afgelopen jaar maar liefst 20 jaar! Dit was reden voor een feest, en zij wilden dit met het hele bedrijf gaan vieren.

De opdracht voor ons was een sportieve bestemming te vinden, om te gaan skiën en snowboarden, maar waar vooral ook de teamspirit verder tot leven kon komen. Voor een groep van 150 man gingen wij enthousiast op zoek naar een geschikte locatie. Een extra uitdaging was dat ongeveer 45 man vanuit allerlei werelddelen ingevlogen moest worden!

Na het in kaart brengen van de wensen wisten we al snel welke bestemming uitstekend zou passen bij deze reis. Wij vonden een groepsreis naar Bad Gastein uitstekend geschikt, en onze opdrachtgever was ook enthousiast!

Invliegen van zo’n 45 man vanuit allerlei werelddelen

Op woensdag werden alle deelnemers uit andere landen door ons ingevlogen en we regelden aansluitend een hotel voor hen in Nederland. Wist je dat deelnemers bij zulke reizen zichzelf eenvoudig kunnen aanmelden via onze unieke Digital Event Manager?

Vanaf het hoofdkantoor naar Schiphol

De groepsreis naar Bad Gastein begon de volgende ochtend op het hoofdkantoor. Daar werd de aftrap gegeven voor alle medewerkers. Wij van goMICE zorgden ervoor dat er 3 bussen klaar stonden. Die brachten ons naar Schiphol. De stemming zat er al goed in!

Groepsreis naar Bad Gastein - ga met goMICE!

De reis verliep vlekkeloos. Bij aankomst in het hotel brachten we de groep zo spoedig mogelijk naar de ski- en snowboardrental zodat iedereen de volgende dag klaar zou zijn om de berg op te gaan. Ze konden niet wachten!

Groepsreis naar Bad Gastein - ga met goMICE!

Met 150 man dineren in Hotel Bellevue

Na een top diner in het Hotel Bellevue en een gezellig samenzijn aan de bar, was het tijd om naar bed te gaan. De volgende dag hadden we de groep in 4 verschillende groepen verdeeld:

  • Een groep die les zou gaan krijgen (hetzij ski- danwel snowboardles)
  • Een groep gevorderden gingen alleen op pad
  • Een groep die niet wilde skiën kon deelnemen aan een schneeshuhwanderung (sneeuwschoenwandeling)
  • Een vierde groep vertrok naar Salzburg.

Groepsreis naar Bad Gastein - ga met goMICE!

Salzburg is een prachtige stad waar de componist Mozart geboren is. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Het adelaarsnest van Hitler, een stukje geschiedenis

Onderweg stopten we nog bij Berchtesgaden, wat voor velen onbekend is. Boven op de berg bij Berchtesgaden kun je het zogenaamde adelaarsnest van Hitler bezoeken. Hier had Hitler vroeger een goed uitzicht over zowel Oostenrijk als Duitsland en hij organiseerde hier vele bijeenkomsten met zijn SS en Gestapo.

Groepsreis naar Bad Gastein - ga met goMICE!

Juist omdat we op deze excursie veel internationale gasten hadden, was deze stop een zeer interessant en bijzonder moment voor hen.

Een groepsreis naar Bad Gastein – Tijd voor de apres-ski!

Aan het einde van de dag hadden we een borrel georganiseerd in de naastgelegen apres-ski bar, de Silver Bullet, het feest kon beginnen! Voor het diner hadden we een Almhutte afgehuurd, die slechts te bereiken was via een éénpersoons skilift.

Boven aangekomen was het super gezellig in de warme hut. Er stond een open haard aan en we konden gezellig met elkaar fonduen.

Een hilarisch einde van de avond

Al snel zat de stemming er weer goed in en kwamen ook de sterke verhalen naar boven. Het extra leuke van deze hut is dat je aan het einde naar beneden kunt rodelen, bijna tot aan de deur van het hotel. Hilarisch was dit leuke slot van de avond! Totaal 150 gillende en roepende sleetjes die de berg af denderden, zonder ongelukken uiteraard!

Tijdens de groepsreis naar Bad Gastein een iglobouw wedstrijd organiseren

De volgende ochtend (men was hier en daar nog niet helemaal wakker) hadden we een iglo-bouw wedstrijd georganiseerd. De teams waren zeer strijdvaardig en het ene team bleek beter opgelet te hebben bij de natuurkunde lessen vroeger dan de ander. Maar er stonden aan het einde van de tocht toch enkele ware iglo’s!

Groepsreis naar Bad Gastein - ga met goMICE!

Rond de middag was het alweer tijd om te vetrekken. Moe maar voldaan stapte men de bus in naar het vliegveld.

We hebben vele mooie en leuke complimenten mogen ontvangen, ook van de internationale deelnemers. Iedereen kon vooral waarderen dat we extra activiteiten en momenten als verrassing hadden ingebouwd. Zoals bijvoorbeeld de stop in Berchtesgaden en de rodeltocht naar beneden. Deze verrassingselementen maken een dergelijke groepsreis extra bijzonder!

Zo willen wij van goMICE altijd de verwachting overtreffen! Zorgen dat iedereen een fantastische tijd heeft is altijd onze doelstelling! Deze groepsreis naar Bad Gastein was zeker geslaagd.

Organiseren wij uw volgende groepsreis? Mail ons: Hello@goMICE.nl of bel ons kantoor op 010-2412045.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!