Groepsreizen voor bedrijven

Groepsreizen voor bedrijven bij goMICE

Groepsreizen voor bedrijven. Het is onze business. Onze passie. Hetgeen we bij goMICE het liefste doen, maar vooral ook waar we goed in zijn. Voor uiteenlopende bedrijven organiseerden we groepsreizen naar prachtige bestemmingen. In dit blog een overzicht van de mooiste groepsreizen voor bedrijven die we in de loop der tijd mochten organiseren.

De groepsreizen voor bedrijven die we organiseren lopen qua doel behoorlijk uiteen. Zo organiseren we bijvoorbeeld verleidelijke incentive reizen om medewerkers van een bedrijf te belonen. We stellen een mooi programma op, selecteren de beste restaurants en weten iedere keer opnieuw te verrassen. Zelfs bij bedrijven waar we al jaren incentive reizen voor organiseren.

Groepsreizen voor bedrijven

Een overzicht van onze recente incentive reizen

Meetings in binnen- en buitenland

Een ander specialisme van goMICE is het organiseren van (internationale) meetings. Een meeting op een inspirerende locatie blijkt volgens onze ervaring vele malen effectiever dan een meeting inplannen op de eigen locatie. We selecteren onze locaties zelf en onderwerpen ze altijd aan een inspectie voordat ze in onze database terecht komen. En die database puilt inmiddels uit met mooie locaties in binnen- en buitenland.

Een overzicht van recente meetings

Congresreizen

Congressen worden over de gehele wereld gehouden en voor bedrijven is het vaak noodzaak om medewerkers het congres bij te laten wonen om zo up to date te zijn omtrent de laatste ontwikkelingen in het werkveld. Bij goMICE organiseren we congresreizen over de gehele wereld en nemen daarbij alle zaken uit handen. Zowel vooraf, als ter plaatse zijn we de ultieme reispartner met ons wereldwijde netwerk.

Events

Natuurlijk hoef je niet altijd een evenement of congres van een ander te bezoeken. Het kan natuurlijk ook dat het event om jouw bedrijf of product draait. Ook daarbij organiseren we complete groepsreizen voor bedrijven en nemen we de gehele organisatie van het event voor onze rekening. Van een nieuwe cosmeticalijn lancering in hartje Parijs tot speciale award uitreikingen in ‘ons eigen Rotterdam’ op de welbekende SS. Bij goMICE zijn we betrokken van begin tot eind.

Groepsreizen voor bedrijven

Enkele van de events die we organiseerden

Inspiratiereizen

Een andere omgeving prikkelt de fantasie en zorgt doorgaans voor de meest creatieve ideeën die je in je eigen omgeving nooit op zult doen. We weten het als geen ander door de vele inspiratiereizen die we voor bedrijven hebben georganiseerd. Met ons wereldwijde netwerk van lokale contacten organiseren we groepsreizen voor bedrijven waarbij inspiratie opdoen centraal staat.

Een aantal van onze inspiratiereizen

Sportreizen en trainingskampen

Als trotse sponsor van Rotterdam Topsport is het niet vreemd dat we maar wat graag met bedrijven op sportreizen of trainingskampen gaan. Zo bezoeken we graag een voetbalwedstrijd met de deelnemers van de sportreis, maar zien we natuurlijk ook Max Verstappen met veel plezier over het circuit scheuren tijdens een Formule 1 groepsreis. Voor (semi) profs organiseren we trainingskampen in binnen- en buitenland. We regelen de reis en de accommodatie, maar ook het programma buiten de trainingssessies om. Maximale focus, afgewisseld met de nodige ontspanning zorgen er voor dat iedereen op het scherpst van de snede kan presteren aan het begin van het nieuwe seizoen.

Voorbeelden van onze sportreizen en trainingskampen

Businessclub reizen

Onze businessclub reizen vinden plaats over de gehele wereld. We combineren daarbij het aangename met het zakelijke. Van elkaar uitdagen op een fraaie 18 hole golf course tot een tongstrelend culinair avontuur in het beste restaurant wat er in de wijde omtrek te vinden is. In de tussentijd zorgen we dat er binnen het programma voldoende ruimte is om te netwerken, want het bevorderen van onderlinge zakelijke contacten is uiteraard een van de belangrijkste doelen van een businessclub groepsreis.

Locaties die behoren tot de opties

  • Dubai
  • Barcelona
  • New York

Op groepsreis met goMICE?

We hopen je met dit blog inzicht te hebben kunnen geven in de verschillende groepsreizen voor bedrijven die we bij goMICE organiseren. Bekijk ook zeker de reisverslagen die je onder iedere betreffende groepsreis zult vinden. Natuurlijk is het in het echt een compleet andere beleving, maar zoals altijd doen we ons uiterste best en zodoende proberen we in onze blogs de sfeer te beschrijven zoals wij en de deelnemers van de groepsreis deze hebben ervaren.

Benieuwd naar de groepsreismogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de opties te ontdekken. We gaan graag het gesprek aan en denken graag mee over de ideale oplossing!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!