Header
Header

Met de Rolstoel Basketball Bond (NBB) naar Tenerife

Met de Rolstoel Basketball Bond (NBB) naar Tenerife

Al jaren verzorgen wij van goMICE de reizen voor de NBB, de Nederlandse Basketball Bond. Dit doen wij al zo’n 5 jaar. Vorig jaar november kregen wij te horen dat zowel de heren als de dames deel zouden nemen aan het EK rolstoelbasketbal in Tenerife. De aanvraag was of wij de mogelijkheden voor een prettige vlucht wilden onderzoeken en dit voor hen wilden regelen. Uiteraard zijn we hier met veel plezier mee aan de slag gegaan!

Een gecompliceerde vlucht boeken

In dit blog, over onze goMICE Consultant Rosa, kan je lezen hoe zij houten kostuums van 300 kilogram in het vliegtuig heeft gekregen! Ook vervoerden wij laatst een orkest naar Wenen. Een beetje complexiteit en een uitdaging zijn wij dus wel gewend.

De vluchten boeken voor de Rolstoel Basketball Bond is ook redelijk gecompliceerd. Er komt veel bij kijken. We regelen niet alleen de vluchten voor de spelers, maar ook extra bagage. Denk hierbij aan alle tassen, massagetafels, en daarnaast moeten natuurlijk ook alle rolstoelen vervoerd worden. En naast hun dagelijkse rolstoel nemen ze ook sport-rolstoelen mee. Per team hebben ze  in totaal zo’n 22 rolstoelen bij!

De vluchten naar Tenerife

Al snel bleek dat de vliegtuigen, die die vluchten normaliter uitvoeren naar Tenerife, niet de gevraagde capaciteit hadden om alle rolstoelen te vervoeren. Hier lag dan ook een flinke uitdaging.

De Rolstoel Basketball Bond compleet vervoeren naar Tenerife

Wij gaan zoals altijd tot het uiterste en zorgen links- of rechtsom dat het geregeld wordt. Na intensief contact met de airlines, hebben wij hen bereid gevonden om een groter toestel in te zetten op deze vlucht, waardoor het toch mogelijk werd om alle rolstoelen te vervoeren.

De Rolstoel Basketball Bond - DE NBB naar de TenerifeDe Rolstoel Basketball Bond - DE NBB naar de Tenerife

Het EK in Tenerife

Vorige week zijn beide teams vertrokken naar Tenerife. Om een kostenbesparing voor de klant te realiseren, is het dames team vertrokken vanaf Brussel en het heren team vanaf Amsterdam.

De ochtend van vetrek was het team van goMICE aanwezig op Schiphol om assistentie te verlenen, de heren uit te zwaaien en veel succes te wensen. Uiteraard volgen wij de prestaties van beide teams op de voet. Beide teams hebben op het moment van schrijven reeds een wedstrijd gespeeld. De dames hebben de eerste wedstrijd gewonnen, de heren helaas verloren.

Met hun motto: ‘ To battle is in our nature ‘ verwacht ik dat het helemaal goed gaat komen tijdens het toernooi. We wensen beide teams in ieder geval heel veel succes tijdens het EK.

De Rolstoel Basketball Bond - DE NBB naar de Tenerife

Heeft u in de toekomst ook vliegtickets voor groepen nodig, al dan niet met speciale wensen? Neem gerust eens contact op via Hello@goMICE.nl zodat wij dit zorgeloos voor u kunnen regelen.

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!