Header
Header

Haal meer uit uw relaties tijdens uw congresbezoek!

Haal meer uit uw relaties tijdens uw congresbezoek!

Innoveren en voorop blijven lopen is een wens die ieder bedrijf heeft. Want stilstand betekent vaak achteruitgang. Dit betekent ook dat u soms de grenzen over moet gaan om het echte nieuws te beleven en geprikkeld te blijven in uw vakgebied. Een congres is hier vaak een uitgelezen moment voor. Samen met uw team of met uw beste klanten bent u meerdere dagen op zoek naar die nieuwste highlights, producten, leveranciers of klanten. Drukke dagen waar vaak nog meer uit te halen is dan alleen inspiratie!

Een congres bezoeken in het buitenland

Gaat u met meerdere collega’s naar het buitenland en moeten er naast de vluchten ook een hotel, restaurants of eventueel bijzondere activiteiten worden georganiseerd dan kan dit best wel wat uitzoekwerk met zich meebrengen. Wat zijn de beste vluchttijden? Hoe komen we bij ons hotel als we separaat reizen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar en komen hun afspraken na? Wilt u tijdens uw verblijf ook nog een inhoudelijke meeting organiseren houdt dan ook rekening met een hotel met voldoende en inspirerende meeting ruimtes met de juiste sfeer en capaciteit.

haal-meer-uit-uw-relaties-tijdens-uw-congresbezoek

Een uitgelezen moment voor uw klantevent

Bent u tegelijk met uw klanten of relaties op een congres of internationale beurs, pak dit moment en nodig hen dan tijdig uit voor een bijzonder diner of activiteit. Veel bezoekers zijn in afwachting van netwerkuitnodigingen en willen hun tijd ook effectief benutten, dus de agenda’s lopen snel vol.  Kijk daarom goed wat past bij uw relaties en waar zij op zitten te wachten. Vaak bent u niet de enige die hun tijd vraagt tijdens deze intensieve dagen. Houd er daarnaast rekening mee dat tijdens grote internationale congressen of beurzen hotels en restaurants vaak snel zijn volgeboekt en meerdere bedrijven een bijzondere borrel of feestavond willen organiseren voor hun relaties. Wees er dus op tijd bij en zorg voor een doelgericht plan!

Kortom

Een congres is een geweldig moment om banden aan te halen, te netwerken of relaties te intensiveren. Maar neem eerst de tijd om uw wensen en doelen goed in kaart te brengen, voorafgaand aan het organiseren van uw congresreis, zodat u uw tijd en budget zo effectief mogelijk benut!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!