Header
Header

Hoe organiseren wij meetings?

Hoe organiseren wij meetings?

Naast complete incentive reizen naar prachtige bestemmingen en tot in de puntjes verzorgde events organiseert goMICE ook regelmatig diverse soorten meetings voor haar klanten. Soms is het fijn om een zakelijke meeting niet op kantoor te laten plaatsvinden, maar op een inspirerende locatie. In een andere omgeving kom je immers op andere gedachten en nieuwe ideeën. goMICE regelt graag de perfecte meeting voor u.

Het-laten-organiseren-van-een-meeting-door-goMICE

Voortraject van het organiseren van een meeting

Iedere meeting is anders. Een nieuwe locatie, een andere opstelling, wel of geen break-out room, extra meeting faciliteiten, flipovers, presentatieschermen, een morning-break met muffins of smoothies, wel of geen overnachting, alles kan en niets is te gek. Zo kunnen we een meeting altijd uitbreiden met inspirerende teambuilding activiteiten of bijvoorbeeld een mooi diner. Graag kijken we samen met de klant wat de wensen zijn en vervolgens zorgen wij voor een offerte volledig op maat. Door onze jarenlange ervaring kennen wij vele bijzondere locaties en vinden we altijd iets wat bij de wensen van de klant past.

Het-laten-organiseren-van-een-meeting-door-goMICE

Bezoek Amsterdam

Een aantal weken geleden ben ik samen met mijn collega Lotte een dag naar Amsterdam geweest om op zoek te gaan naar nieuwe en inspirerende meeting locaties. Op de fiets zijn we kriskras door de stad gegaan, opzoek naar unieke plekjes. Zo hebben we een geweldig rooftop hotel ontdekt met een fantastisch uitzicht over de stad en een splinternieuw hotel aan de Amstel (QO Amsterdam) waar vergaderen absoluut geen straf is.

Het-laten-organiseren-van-een-meeting-door-goMICE

Dit hotel heeft een kas bovenop het dak waar kleine groentes, fruit en eetbare bloemen worden verbouwd die in de gerechten worden verwerkt. In de liften zitten geen knopjes meer en er is bewust nagedacht over energie, gebruik van water en de natuur. Deze locatie hebben we in december direct kunnen bevestigen voor een nieuwe aanvraag.

Meetings bij goMICE

Momenteel ben ik met bezig met meerdere meetings voor een grote klant uit de uitzendbranche, een vaste klant van goMICE. Deze vinden onder andere plaats in Amsterdam en Rotterdam. Internationale gasten komen vanuit de hele wereld samen om hier te vergaderen en te netwerken. Daarom willen we ze de mooiste plekjes van de stad laten zien.

Het-laten-organiseren-van-een-meeting-door-goMICE

Werkwijze

Nadat ik de wensen van mijn contactpersoon ontvang ga ik direct met veel plezier aan de slag. Ik vraag de beschikbaarheid op van verschillende locaties zodat wij onze opdrachtgever een keuze kunnen geven. Het was voor de komende meeting in oktober best een uitdaging om een geschikt hotel te vinden die zowel hotelkamers biedt als meeting faciliteiten omdat dit event tegelijk valt met ADE ‘Amsterdam Dance Event’. De keuze is uiteindelijk gevallen op Hotel Arena. Een pareltje midden in het drukke Amsterdam aan de voet van het Oosterpark. Een compleet draaiboek zorgt ervoor dat alle partijen op de hoogte zijn van alle ins en outs. Tijdens een meeting houden wij, vanaf afstand, nauw contact met onze contactpersoon en het hotel.

Het-laten-organiseren-van-een-meeting-door-goMICE

Door middel van korte lijntjes kunnen we altijd snel anticiperen. Wij houden van snel schakelen en daarom is altijd één projectmanager van goMICE de contactpersoon. Uiteraard samen met een buddy, welke zaken bij afwezigheid direct kan ondervangen. Deze bijeenkomst sluiten we af met een heerlijk diner in de Huiskamer van Rembrandt, de nieuwste hotspot van de stad waar je je snel thuis voelt. Met een fantastisch 3 gangen ‘shared dinner’ menu kunnen de gasten na afloop van een intensieve dag even ontspannen. Dat hebben ze immers wel verdient na een hele dag vergaderen!

Ook benieuwd naar het laten organiseren van een meeting door goMICE? Neem dan gerust contact met mij of een van mijn collega’s op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!