Header
Header

HR Meeting in Parijs

Voor het organiseren van groepsreizen, meetingsincentive reizen, concepts en events voor grote (maar ook kleinere) organisaties draaien we bij goMICE onze hand niet om. Ook dit jaar mochten wij voor een trouwe klant (één van Nederlands grootste uitzendorganisaties) weer de jaarlijkse HR meeting organiseren. Dit jaar stond Parijs op de planning en hoe deze meeting is verlopen ontdek je in dit blog.

HR meeting in Parijs

Wanneer je een groepsreis voor 50 personen organiseert naar het prachtige Parijs is een strakke planning vooraf uiterste noodzaak. We laten niets aan het toeval over en voor de HR meeting werd dan ook ruim van tevoren met de klant geïnventariseerd welke wensen en behoeftes bovenaan het lijstje geplaatst konden worden.

Wat is het thema van de meeting? Welk hotel sluit hier het beste bij aan en moet er misschien voorzien worden in een aparte meetinglocatie? Hoeveel deelnemers gaan er mee? Hebben zij speciale wensen? Bijzondere verzoeken? We willen alles weten om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen. Het zit ons in hart en nieren om het onze klanten naar de zin te maken, ze onvergetelijke belevenissen te bezorgen en dat kan natuurlijk alleen als we alle ins en outs van tevoren weten.

HR Meeting in Parijs

Anderzijds zijn wij niet de enige die vragen stellen natuurlijk. We hebben altijd direct contact met de klant, de deelnemers (in dit geval medewerkers en managers uit vestigingen over de hele wereld) en de overige partijen die betrokken zijn bij de meeting. Alle partijen kunnen hun vragen aan de vaste contactpersoon stellen, want bij goMICE werken we altijd met vaste contactpersonen. Zo kunnen we snel schakelen en zien we praktisch nooit iets over het hoofd. Van extra hotelovernachtingen of dieetwensen, tot specifieke vragen van een presentator over de opstelling van de zaal of de benodigdheden; we dragen er zorg voor. Vaak ruim van tevoren, maar ook spontane ideeën die tijdens de reis ontstaan organiseren we in een handomdraai!

HR Meeting in Parijs

Creativiteit en probleemoplossend denken

Bij het organiseren van MICE wordt er ook regelmatig een beroep gedaan op onze creativiteit en probleemoplossend denkvermogen. Zo ook bij de HR meeting in Parijs. Na ons eerste oriëntatiegesprek bleek al gauw dat Hotel Les Jardins du Marais relatief ver bij het gewenste restaurant (La Gare) vandaan lag. De busreis zou ruim een half uur duren en dit was voor zowel de klant, als voor ons net iets te ver. De oplossing was echter reuze simpel: boek een toeristische tour met gids zodat de gasten direct een mooie indruk zouden krijgen van Paris by Night! Deze oplossing viel goed in de smaak bij de klant en is uiteindelijk zeer goed ervaren door alle deelnemers.

HR Meeting in Parijs

Reizen met goMICE

Van het boeken van hotelovernachtingen, transfers en diners, tot het regelen van meetingszalen, benodigdheden ter plaatse, een locatie voor een groepsfoto of een verjaardagstaart voor een jarige; het valt allemaal onder onze hoede. We zijn de schakel tussen de klant en alle overige partijen. Op deze manier nemen we veel werk van de klant uit handen en ontzorgen we de klant. Met als doel een geslaagde meeting waarin alles soepel verloopt. Net als de geweldige HR meeting in Parijs!

HR Meeting in Parijs

Meer weten over onze reizen?

Ontdek hier dan snel meer over onze:

Of lees meer inspirerende reisverhalen op onze blog!

Quote van onze opdrachtgever: “Het event is weer achter de rug en het is goed verlopen in Parijs. Het personeel in het hotel was geweldig; ook voor hen was niets teveel. In Restaurant La Gare verliep alles vlekkeloos. De bus was op goed op tijd en het ging allemaal naar wens. Super dank je wel en dank voor alles!!”

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!