Header
Header

Incentive groepsreis naar Barcelona voor beginners & gevorderden

Incentive groepsreis naar Barcelona voor beginners & gevorderden

Sommige bedrijven sluiten een incentive groepsreis naar Barcelona uit omdat zij ervanuit gaan dat de meeste de stad al kennen. Desalniettemin zijn er genoeg redenen om om deze prachtige bestemming te overwegen, zowel voor nieuwkomers als doorgewinterde Barcelona-kenners.

Waarom een incentive groepsreis naar Barcelona? 

  • Het is nog geen twee uur vliegen vanuit Nederland;
  • Er is een breed aanbod aan vluchten vanuit de gehele wereld;
  • Geschikte bestemming voor kleine en grote groepen;
  • Zon, zee strand, lekker weer, cultuur, sport;
  • Een paradijs voor lekker eten (tapas) en drinken, winkelen, ontspannen op het strand en het bruisende nachtleven verkennen;
  • Van historische bezienswaardigheden tot moderne architectuur;
  • Talloze verrassende (teambuilding) activiteiten voor alle doelgroepen;
  • De stad is altijd in beweging en blijft bezoekers verrassen. Ook degenen die tientallen keren in Barcelona zijn geweest, zullen steeds weer iets nieuws ontdekken.

Incentive groepsreis naar Barcelona voor beginners & gevorderden

Barcelona is een prachtige stad met interessante geheimen die aan je gezelschap zullen worden onthuld. Deze metropool heeft unieke plekken en erfgoed, vol met kleine buurten (barrio), kronkelende steegjes, historische overblijfselen, de architectuur van Antoni Gaudí en de kunst van Pablo Picasso.

Er zijn tal van redenen om Barcelona te verkennen en een paar dagen door te brengen met je collega’s. Niet alleen vanwege de hippe clubs en bruisende feesten, maar ook om te genieten van de Formule 1, Montjuïc of de Olympische zone, waar in 1992 de Olympische Spelen plaatsvonden, en om getuige te zijn van de vernieuwing en uitbreiding van delen van Barcelona. Voor voetbalfans is een bezoek aan het FC Barcelona stadion een absolute aanrader.

Duurzaam & veilig Barcelona

Barcelona is de eerste stad ter wereld die is geaccrediteerd met een Platinum Biosphere-certificering als een verantwoorde toeristische bestemming door het Responsible Tourism Institute. Dit is een internationale organisatie die gesteund wordt door UNESCO om duurzaam toerisme te promoten. Sindsdien hebben honderden bedrijven zich ingezet voor duurzaamheid. goMICE werkt vanzelfsprekend samen met duurzame accommodaties in de stad.

Het Barcelona Convention Bureau (BCB) promoot de stad als een ideale locatie voor congressen, vergaderingen en incentivereizen. In samenwerking met de veiligheidsdiensten zet het BCB zich in voor een veilig verloop van alle evenementen in Barcelona.

Incentive groepsreis naar Barcelona voor beginners & gevorderden

Centrum van Wetenschap en Ondernemerschap

Barcelona heeft een rijke geschiedenis van wetenschappelijke innovatie. Het is momenteel het belangrijkste Research & Development centrum in Zuid-Europa en een wereldleider in op wetenschap gebaseerd ondernemerschap. 22@Barcelona, een innovatief technologiedistrict, dient als voorbeeld voor stedelijke, economische en sociale transformatie wereldwijd. Veel bedrijven kiezen Barcelona als locatie voor congressen, beurzen en andere evenementen. Dit omdat de stad een inspirerende omgeving voor creativiteit en vernieuwing biedt. Van zijn prachtige architectuur en levendige kunstscène tot bruisende straten en een kosmopolitische sfeer, Barcelona prikkelt de zintuigen. Dit alles draagt bij aan een verrijkende ervaring voor deelnemers aan zakelijke groepsreizen en incentives, waarbij zakelijke doelstellingen worden gecombineerd met culturele verkenningen en persoonlijke groei.

Activiteiten voor een incentive groepsreis naar Barcelona

Er zijn zoveel leuke dingen te doen tijdens een incentive groepsreis naar Barcelona, zowel op het land, op zee als in de lucht! We doen ons best om samen te werken met eco-vriendelijke bedrijven om een geweldige mix van activiteiten te organiseren die perfect passen bij wat jij en je groep willen tijdens jullie verblijf.

Ben je geïnspireerd en wil je dit ook ervaren? Neem dan zeker contact op met een van onze projectmanagers! Wij zorgen er voor dat jouw volgende (incentive)reis precies voldoet aan jouw wensen!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!