Header
Header

Een onvergetelijke incentive reis naar Barcelona

Een onvergetelijke incentive reis naar Barcelona

Ongeveer drie maanden geleden ontvingen we een aanvraag voor een reis naar Barcelona. De oprichter van een groot IT bedrijf nam afscheid van het bedrijf en als dank wilde hij een aantal medewerkers verrassen met een onvergetelijke reis naar Barcelona.

Aangezien de reis binnen 2,5 maand zou plaatsvinden hebben we alles uit de kast getrokken om dit op zo’n korte termijn te realiseren. Het is ons gelukt om een geweldig tweedaags programma samen te stellen, dat geheel aan de wensen van de klant voldeed. Toen we ongeveer twee weken van tevoren de laatste ‘puntjes op de i’ wilde zetten, kregen we een telefoontje van de klant met de vraag of we de reis een dag naar voren konden verschuiven in verband met persoonlijke omstandigheden van één van de reizigers. Uiteraard zijn we direct gaan schakelen met onze leveranciers en na een dag intensief contact met alle partijen is het ons gelukt de gehele reis, inclusief het hotel van datum te wijzigen! Zo staan wij wel vaker voor last-minute uitdagingen waar wij een oplossing voor vinden.

Twee weken later vertrok de groep naar Barcelona. Ik wachtte ze op bij de gate op Schiphol om hen vervolgens de gehele reis te begeleiden en te zorgen dat alles perfect zou verlopen. Met uitzondering van onze opdrachtgever en zijn vrouw, was het gehele programma nog een verrassing voor de groep.

Bijzonder luxe eten én overnachten 

Vanaf de luchthaven in Barcelona nam ik de groep mee naar het 5-sterren hotel: W-Barcelona. Een fantastisch hotel op een schitterende locatie. De zon scheen, dus het was een heerlijk begin van de dag. Na een welkomstdrankje gingen we op pad.

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

We bezochten een uitzichtpunt met een geweldig zicht over Barcelona en haar omgeving. Daarna gingen we per kabelbaan naar ons lunchrestaurant voor een heerlijke drie-gangen lunch.

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

Een bezoek aan de indrukwekkende Sagrada Familia kon in de middag uiteraard niet ontbreken. Tussendoor had ik regelmatig contact met de diverse locaties en onze chauffeur om te zorgen dat de groep nergens hoefde te wachten en optimaal overal van kon genieten.

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

Heerlijke drankjes met een waanzinnig uitzicht

De avond begon met een drankje in Eclipse: een hippe club gelegen op de 26e verdieping van het hotel. We hadden met het hotel kunnen regelen dat een gedeelte van de club gereserveerd werd voor onze groep, wat uitzonderlijk is aangezien hier normaal gesproken hoge kosten aan zijn verbonden. Door onze onderhandelingen waren de reserveringskosten voor ons nihil!

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

Als klap op de vuurpijl kwamen er even later drie limousines voorrijden, waarmee de groep in stijl naar een 3-sterrenrestaurant werd gebracht!

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

De grootste verrassing …

De volgende dag stond de groep een volgende verrassing te wachten, namelijk een helikoptervlucht boven Barcelona! De groep was met stomheid geslagen en genoot zichtbaar van deze fantastische vlucht. Na een heerlijke lunch brachten we een bezoek aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. De dag werd afgesloten met een heerlijk drankje en traditionele Spaanse tapas.

Een incentive reis naar Barcelona, georganiseerd voor een IT-bedrijf

In de avond vloog de groep weer terug naar Amsterdam. Het was een geweldige reis en nog belangrijker: een waardig afscheid voor de oprichter van het IT bedrijf. Nog meer van onze (incentive) reizen ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze blogpagina!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!