Header
Header

Een Incentivereis Budapest organiseren

Een Incentivereis Budapest organiseren

Incentivereis Budapest organiseren? Voor een vaste klant verzorgen wij jaarlijks een incentivereis naar de stad Budapest, Parel aan de Donau. Afgelopen november was het weer zo ver, en mochten wij weer voor hen aan de slag om een mooi programma samen te stellen.

Deze reis is een beloning voor de deelnemers, en moet voor hen dan ook een unieke ervaring zijn. Hierbij moeten we bijvoorbeeld denken aan het kiezen van het juiste hotel, locatie, uitstraling en prijs, maar ook aan de activiteiten en zeker niet onbelangrijk, de restaurants. Tijdens deze reis mag het de deelnemers aan niets ontbreken, en de tijdsplanning dient perfect te zijn. Mede dankzij onze lokale contacten en eigen kennis zijn we er wederom in geslaagd om deze groep een geweldige reis te bezorgen.

Incentivereis Budapest | Ga met goMICE - Meetings, incentives, conferences en events

Incentivereis Budapest | Van Brussel naar Budapest

Na vertrek vanaf Brussel landde het toestel precies op tijd in Budapest, waar de groep werd opgewacht door een lokale, Nederlandssprekende gids. Met een privé luxe Mercedes minibus werd de groep vanaf de luchthaven naar een authentiek Hongaars restaurant gebracht voor de lunch.

Nadat iedereen heeft genoten van de lokale keuken, is het tijd om met de gids deze prachtige stad te verkennen. Beginnend bij de Hongaarse Staatsopera, waar de groep na een korte rondleiding, werd verrast met een privé concert. Nadat het koor verschillende aria’s gezongen heeft, is het tijd om Budapest vanaf de mooiste plek te bewonderen; de rivier, de Danube. Tijdens een uur durende rondvaart op een privé boot kan iedereen genieten van al het moois dat Budapest te bieden heeft. De middag wordt afgesloten met een bezoek aan dé culinaire plek in Budapest, de Grand Market Hall.
Incentivereis Budapest | Ga met goMICE - Meetings, incentives, conferences en events

Incentivereis Budapest | De avond

Wanneer iedereen zich heeft opgefrist kan de avond beginnen met een welkomstdrankje bij het Vissersbastion. Gebouwd op de burchtheuvel staat dit prachtige gebouw met 7 sprookjesachtige torentjes; vanaf hier is het uitzicht over stadsdeel Pest buitengewoon.

Incentivereis Budapest | Ga met goMICE - Meetings, incentives, conferences en events

Aansluitend vindt het diner plaats in restaurant Alabardos, gevestigd in een oud Gotisch gebouw uit de 15e eeuw. Hier dineren betekent genieten van culinair hoogstaand eten, op een unieke locatie met lokale gastvrijheid. Na een enerverende dag is het tijd om het hotel op te zoeken, het Intercontinental, perfect gelegen in de stad, met een fantastisch uitzicht over de Danube.

Incentivereis Budapest | De tweede dag en afsluiting

Op de tweede dag tijdens deze reis wordt er een bezoek gebracht aan de fabriek van de klant, gelegen op ruim een uur rijden. Na een rondleiding ter plaatse staat er nog een afsluitende lunch gepland in Restaurant 21, in Budapest. Een plek die met kalkstenen muren en donkere houten meubels toch een moderne sfeer weet te creëren.

Na genoten te hebben van alle lokale streekproducten staat de transfer weer klaar om iedereen terug te brengen naar de luchthaven. Na terugkomst liet de klant ons weten dat zij allemaal erg onder de indruk waren van de fantastische reis en goede planning.

Quote van de klant: Nou ik kan je dit niet ontnemen. Ik heb gedurende de trip in Hongarije contact gehad met mijn collega’s die er waren. En het enige dat ze bleven zeggen, is hoe FANTASTISCH het geregeld is allemaal, en daar waren ze erg blij mee. Tot in de puntjes perfect geregeld. Bedankten mij, maar dat kon ik nooit gedaan hebben zonder jou geweldige service. Dus nogmaals, super duper bedankt!”

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!