Incentive reis naar Berlijn

Incentive reis naar Berlijn

Waar wij regelmatig incentive reizen naar zuidelijke Europese bestemmingen verzorgen, zijn er ook hele interessante en leuke steden te ontdekken in de rest van Europa. Vandaag vertel ik u meer over een incentive reis naar Berlijn, de hoofdstad van Duitsland.

Een nieuwe opdrachtgever belde ons op. En ik noemde het al eens in een eerder blog. We hebben veel ambassadeurs rondlopen. Deze contactpersoon heeft ooit eens ergens anders gewerkt en boekte toen de groepsreizen bij ons, zo meldde zij.

Direct toen het bedrijf waarvoor ze nu werkt een incentive reis wilde gaan organiseren, dacht zij aan ons. Ze pakte de telefoon en legde uit waar het bedrijf naar op zoek was. De incentive bestemming was nog niet bepaald, dus alles lag open. Dat is dan nog eens extra leuk voor ons.

Om tot een geschikte bestemming te komen voor een opdrachtgever gebruiken wij een ’trechter-model’. Daar komen, we door middel van het stellen van juiste vragen, vaak tot verrassende suggesties die mooi aansluiten op het doel van een reis.

Het kiezen van de juiste bestemming

In dit specifieke geval kwam onze contactpersoon zelf met de bestemming Valencia. En ik hoor het u denken: “Dat is wel heel wat anders dan Berlijn!”.  En dat klopt zeker. Maar door het stellen van de juiste vragen, bleek dat Berlijn veel beter bij de doelgroep zou passen. Leuk en verrassend. Zeker wanneer je merkt dat men steeds enthousiaster wordt over de vele mogelijkheden in Berlijn.

Een incentive reis naar Berlijn, goed geregeld door goMICE

En daar doen wij het voor. Een doelgerichte aanpak met als uitkomst een verrassende bestemming en een origineel programma. En als dan bij terugkomst blijkt dat de groep alles helemaal als perfect heeft ervaren, dan zijn we trots en tevreden!

De project managers van goMICE

Dan ben je ook wederom trots op onze projectmanagers die aan de opdrachten gewerkt hebben! Bij goMICE worden er altijd 2 projectmanagers toegewezen aan een opdracht. De onderverdeling ziet er vaak zo uit:

  • Een projectmanager in de lead
  • Een buddy die op de hoogte is en meewerkt

Zo dekken we weer eventuele vrije dagen of vakanties. De opdrachtgever ondervindt hier dan verder geen hinder van.

De groepsreis naar Berlijn

De 3-daagse incentive reis naar Berlijn stond bol van lekker eten, leuke dingen doen en de stad verkennen. De 20 collega’s waren allemaal jonge mensen uit de IT-branche en we hadden er voor gezorgd dat alle vertegenwoordigde profielen optimaal hebben kunnen genieten van de reis.

Een incentive reis naar Berlijn, goed geregeld door goMICE

Zo hadden we bijvoorbeeld een waanzinnig leuke workshop geregeld waar iedereen zijn of haar creativiteit in kwijt kon. Daarnaast hebben we een gemotoriseerde activiteit georganiseerd, met een afsluitende tour door een plaatselijke bierbrouwerij.

Een incentive reis naar Berlijn, goed geregeld door goMICE

Deze incentive reis vond plaats van vrijdag tot zaterdag. Op maandag belde onze contactpersoon spontaan op om ons te bedanken. Onderstaande quote is letterlijk wat zij zei. Bovendien voegde ze er aan toe dat ze een volgende incentive reis weer bij ons onder zou brengen. Echt top!

Quote contactpersoon: “Ik kan niets bedenken wat niet goed is gegaan. Het eten was fantastisch en wat een bijzonder leuke activiteiten hadden jullie voor ons geregeld, anders dan anders en het viel bij iedereen in de smaak”.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!