Header
Header

Een incentive reis naar Italië

Een incentive reis naar Italië 

Afgelopen maand heeft goMICE met veel plezier een bijzondere en exclusieve incentive reis naar Italië verzorgd. Onze relatie ging daar op bedrijfsbezoek en wilde de genodigden graag in het zonnetje zetten door er ook een sportieve activiteit aan te koppelen. Voor alle gasten was deze reis een verrassing en de bestemming en het programma moesten dan ook geheim blijven.

Voor onze relatie was de exclusiviteit en de verrassing een doelstelling. Taak voor goMICE om hier een perfecte invulling aan te geven. Het idee onstond zo om met een privé Jet naar Parma te reizen. Daar wilden we een bezoek brengen aan het indrukwekkende Ferrari museum. Daarna leek ons het een mooie aanvulling om met een panorama-bus een rondje over het terrein bij de Ferrari fabriek te maken. Als kers op de taart stond er een race-ronde met een Ferrari F458 op het circuit van Modena gepland.

Het vertrek met een privé jet

Op 8 juni was het zover en vertrok de groep met een Citation X vanaf Rotterdam naar Parma. Dit toestel is een van de snelste jets op de markt en er kunnen maximaal 10 passagiers aan boord, exclusief de stewardess. Zij zorgde aan boord voor de drankjes, snacks en legde de passagiers in de watten.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Het vertrek was vanaf het KLM Jet center op Rotterdam Airport. Hier worden de controles van particuliere en zakelijke vluchten afgehandeld. Nadat de vlag met het logo van onze relatie aan de voorkant van het gebouw was gehesen kon iedereen herkennen waar men werd verwacht.

De deelnemers werden bij aankomst ontvangen en konden in een aparte wachtkamer nog een kop koffie voor vertrek drinken. Inmiddels werd het toestel in gereedheid gebracht, de bagage werd aan boord gebracht en zodoende kon het vliegtuig al 15 minuten eerder dan gepland vertrekken.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Het privé vliegtuig voorzien van een logo

Wij van goMICE hebben het toestel zelfs laten voorzien van het bedrijfslogo van onze relatie, wat een leuk extra detail was! De vliegtijd was maar 1 uur en een kwartier. Aan boord werd iedereen ook nog voorzien van een lichte, exclusieve lunch.

Aankomst in Parma

Bij aankomst in Parma stond er een privé -chauffeur klaar om de groep naar een prachtige, authentieke locatie in de buurt van Reggio Emilia te brengen. Hier stond een exclusieve lunch gepland. Na de lunch, volgde het bedrijfs-bezoek inclusief diner en in de avond werd men naar het Ferrari hotel Marinello Village gebracht. Dit hotel heeft een Ferrari-thema inrichting, met officiële Ferrari verkoopproducten.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Fast check-in

Van te voren had goMICE een fast check-in geregeld, dus iedereen kon direct hun kamersleutel afhalen zonder wachttijden of papieren rompslomp. Wel zo prettig. Bij aankomst was er een welkomstborrel in de Stop-and Go bar van het hotel geregeld, die ook geheel in Ferrari-stijl is ingericht.

Na de borrel vertrok iedereen naar hun kamer. Daar lag een verrassing voor iedere deelnemer te wachten, namelijk een originele Ferrari cap.

Naar de Ferrari fabriek

De volgende ochtend vertrok iederen al vroeg per privé transfer richting de Ferrari fabriek voor een bezoek aan het Ferrari museum. Na het museum stond de tour over het terrein gepland. Gedurende de tour werd er interessante achtergrondinformatie verteld. Helaas was het niet toegestaan om de fabriek van binnen te bezichtigen. Ferrari opent deze deuren alleen voor genodigden van het merk.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Desalniettemin was het spotten van testrijders, die de auto’s inrijden, een waar genot om te zien en te horen.

Circuit van Modena

Hierna was het tijd om naar het circuit van Modena te gaan. Er  stonden 10 racewagens klaar om de groep in 2 rondes over het circuit te laten racen. Na een korte briefing mochten de deelnemers zelf, samen met een instructeur, met een Ferrari F458 over het circuit racen. Dit was een hele bijzondere ervaring voor iedereen! Aansluitend werd er nog geluncht in het restaurant op het circuit.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Terug naar Nederland

Rond 14.30 uur werd de groep opgehaald om terug naar de luchthaven van Parma te gaan voor de retourvlucht naar Nederland.

Een exclusieve incentive reis naar Italië, alles met een knipoog naar Ferrari

Na 2 enerverende dagen keek de groep terug op een zeer leuke, actieve incentive reis naar Italië, geheel in de stijl van Ferrari!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!