Header
Header

Incentive reis naar New York

Incentive reis naar New York

Zoals ik al eerder schreef is de stad New York als incentive- of inspiratiebestemming weer helemaal hot. Met New York is het altijd op en af. Dit omdat het toch een duurdere bestemming is dan een Europese bestemming en het natuurlijk een stuk verder weg is, waardoor deelnemers langer weg zijn, dus ook van hun werk. Maar wanneer een bedrijf hun werknemers of klanten echt helemaal in de watten willen leggen dan wordt vaak gekozen voor bestemmingen als New York, Dubai, Azië of bijvoorbeeld Zuid-Afrika.

Incentive reis naar New York

Een incentive reis naar New York

Ik ben zojuist weer terug uit deze geweldige stad met een groep uit de werving & selectie branche. De projectmanagers bij ons op kantoor zijn all-round, maar de één weet net weer iets meer van een bepaalde bestemming dan de ander. Zo heb ik als projectmanager inmiddels veel ervaring op de bestemming New York, overigens één van mijn favoriete verre bestemmingen! Ondanks het feit dat er altijd wel een aantal vaste elementen in de reis zitten, was deze reis weer heel anders dan de voorgaande reizen. Dit is vooral gelegen in het feit dat het profiel van de deelnemers altijd weer anders is en zij andere zaken leuk en/of belangrijk vinden.

Incentive reis naar New York

Passende incentive activiteiten in New York

Gelukkig sloegen we ook deze reis de spijker weer op zijn kop en was men na afloop super tevreden.

Incentive reis naar New York

Zo hebben we uiteraard gefietst in New York onder leiding van onze vaste gids en hebben we de groep ook weer verrast met de speedboten. Met 3 speedboten tegelijkertijd over de Hudson varen en in 1,5 uur langs meer dan 40 hoogtepunten varen is en blijft geweldig. Wanneer deelnemers dan aansluitend ook nog eens in een helikopter mogen stappen is de stad écht vanuit alle hoeken bewonderd (te land, ter zee en in de lucht ?).

Incentive reis naar New York

Verder hebben we een wedstrijd van de Yankees bezocht: altijd een bijzondere ervaring.

Incentive reis naar New York

Daarnaast hadden we ook voor deze reis weer bijzondere restaurants geselecteerd. Zo hebben we geluncht bij restaurant Manhatta, gelegen op de 60e verdieping van een wolkenkrabber in het Financial District. Succes verzekerd, niet alleen in verband met het spectaculaire uitzicht, maar ook om de fantastische gerechten.

Incentive reis naar New York

Kortom, ik heb wederom een fantastische reis mogen samenstellen en uitvoeren. Dat maakt het werk bij goMICE zo leuk. En wanneer je dan de meest fantastische reacties ontvangt van de contactpersonen na deze incentive reis naar New York, maar ook van andere deelnemers, dan word je blij. De jetlag ben je dan weer snel vergeten!

Quotes opdrachtgever:

Menno van der Lely (HR Directeur):

“Lotte, wat een top trip, het was GEWELDIG! Echte een super mooie achtbaan. Jij bedankt voor alle actie en tot snel!”

Johan Overgaauw (Algemeen Directeur):

“Bedankt voor deze geweldige trip! Top geregeld en op naar de volgende”

Quotes deelnemers:

“Heel erg bedankt voor deze mooie trip. Te land, ter zee en in de lucht New York ontdekken was super vet. Had ik zeker niet willen missen. Thanks!”

“Het was een reis vol met hoogtepunten! En veel lol! Bedankt!”

“Bedankt voor de mooie dagen en goede organisatie, echt top geregeld en onvergetelijk!”

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!