Inspectiereis naar Washington & New York

Inspectiereis naar Washington & New York

We merken het al enkele jaren, (incentive) reizen naar Amerika worden weer steeds vaker geboekt. Vaak als beloning voor een teamprestatie, als jubileum- of als inspiratiereis, om nieuwe ideeën op te doen met collega’s of een bezoek te brengen aan een buitenlandse vestiging.

Inspectiereis naar Washington

Ook dit jaar hebben wij bij goMICE een aantal groepen op de planning staan die richting Amerika gaan. Onze projectmanagers hebben al een flink aantal groepen begeleid naar New York. Projectmanager Lotte heeft over één van deze reizen ook een blog geschreven. Ook dit jaar staan er weer een aantal incentive reizen naar New York op de planning.

Inspectiereis naar Washington & New York

Voorbereidingen

Op plekken waar wij met regelmaat groepsreizen naar organiseren zijn wij minimaal één keer per jaar op locatie. Dit om onze leveranciers te bezoeken en te beoordelen of zij nog de beoogde kwaliteit leveren. Maar ook om bepaalde specifieke details of wensen voor een reis uit te werken en er zeker van te zijn dat de reis volgens planning verloopt. Zo combineerden we deze inspectiereis om leveranciers in New York te bezoeken in combinatie met een bezoek aan Washington. Dit omdat één klant mogelijk ook belangstelling heeft om Washington te bezoeken in combinatie met New York.

Washington als incentive bestemming

In Washington is het super om met een groep per fiets de stad te verkennen, in een halve dag kun je alle belangrijkste bezienswaardigheden zien.

Inspectiereis naar Washington & New York

Als een groep naar New York gaat is het zeker de moeite waard om in Washington te beginnen en dan in de namiddag in de trein te stappen. Dit is zeer comfortabel en een leuke originele ervaring. Je stapt midden in het centrum van New York uit en wij stonden binnen 10 minuten wandelen in ons hotel Knickerbocker, om de hoek van Timesquare.

Restaurants in New York

We hebben contacten met vele goede restaurants waar je met grote groepen kunt eten. Om enkele favorieten te noemen:

  • Restaurant Vandal: hip and happening en de bediening is fantastisch;
  • Manhatta: een fantastisch uitzicht en waanzinnig eten. Dit restaurant vind je bovenin een wolkenkrabber om de hoek bij Wallstreet;

Inspectiereis naar Washington & New York

  • Cecconi’s: dit restaurant ligt in Brooklyn aan de rivier met uitzicht op de Brooklyn Bridge;
  • Martin’s Tavern: ook het favoriete restaurant van Obama in Washington. Informeel en heel gezellig.

Incentive activiteiten in New York

Wat betreft activiteiten stellen we bijna altijd een fietstour voor door New York, echt een aanrader.

Inspectiereis naar Washington & New York

Maar ook een entree tot de Top of the Rock (Rockefeller Plaza) en als het budget het verder toelaat dan is een tocht met een ribboat over de Hudson wel echt DÉ uitsmijter. Wat een thrill is dat toch iedere keer weer. Je vaart dan fullspeed met de CNN ribboats over de rivieren met uitzicht op de skyline, Statue of Liberty, Brooklyn Bridge en alles wat New York te bieden heeft.

Inspectiereis naar Washington & New York

Uiteraard kan elke doelstelling van een bedrijf weer anders zijn, dus altijd stellen we de reis op maat samen. Interesse om de mogelijkheden voor een incentive reis naar Amerika of een andere bestemming te bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!