Header
Header

Internationale Business Club reis in Nederland

Een onvergetelijk Member- & Partnerprogramma in Nederland

goMICE organiseert jaarlijks vele reizen en events, niet alleen in het buitenland maar ook in ons eigen Nederland. Afgelopen najaar ontvingen wij, van één van onze vaste Business Travel klanten bij Uniglobe Alliance Travel, een geweldige aanvraag voor een Business Trip Nederland in combinatie met een partnerprogramma.

Deze Business Club bestaande uit Franse en Vlaamse ondernemers, allen CEO of eigenaar van één of meerdere bedrijven in de voedselindustrie, had Nederland geselecteerd voor hun jaarlijkse Business Trip. Doel van de trip: netwerken in combinatie met unieke bedrijfsbezoeken. Aan goMICE de taak ervoor te zorgen dat de reis niet alleen voor de Business Club leden maar ook voor hun partners, welke mee zouden reizen naar Nederland, een onvergetelijke ervaring zou worden! goMICE ontwikkelde voor deze reis dan ook twee verschillende dagprogramma’s: een memberprogramma en een partnerprogramma. De avonden werden gezamenlijk ingevuld.

Een warm weerzien

De Club Members en hun partners arriveerden allen op eigen gelegenheid in Nederland, een aantal deelnemers arriveerde per auto maar de meesten arriveerden per vliegtuig. Omdat verschillende plaatsen in Nederland bezocht zouden worden én om de reis zo efficiënt mogelijk in te richten, werden gedurende het vierdaagse programma drie verschillende hotels geselecteerd voor de groep: Een Steigenberger hotel, een Bilderberg Hotel en een Radisson Blu hotel. Omdat de eerste dag vanwege de gespreide aankomst van de deelnemers enkel een gezamenlijk diner op het programma stond, selecteerden we voor deze avond het geweldige Steigenberger Airport hotel met ruime en onlangs gerenoveerde kamers op een steenworp afstand van Schiphol. Het diner vond plaats in een private area van de gezellige bistro van het hotel. Hoewel het buiten regende en stormde was daar binnen niets van te merken, de members en hun partners vonden het fijn elkaar weer te zien en genoten gezamenlijk van een uitgebreid viergangendiner. Welkom in Nederland!

Memberprogramma

De bedrijven die gedurende de Businesss Trip bezocht zouden worden waren van tevoren door de Club Members zelf  zorgvuldig geselecteerd. Zo stonden er naast diverse meetings ook verschillende bedrijfsbezoeken in Amsterdam, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Friesland (Friesland Campina) op de planning. Aan goMICE de taak de bezoeken zo efficiënt mogelijk in te delen en ervoor te zorgen dat het drukke schema zonder vertraging werd gehandhaafd.

Tijdens dit soort reizen gebeurt het échte netwerken in de bus onderweg naar de bedrijfsbezoeken. Het is dan ook enorm belangrijk om goede, kwalitatieve bussen in te zetten. In dit geval kozen we voor een touringcarbedrijf waar we vaak mee samenwerken en waarvan we weten dat chauffeurs een hoge service verlenen en de bussen van topkwaliteit zijn! We legden in dit geval voor alle dagen de Business Class touringcar vast. Naast verstelbare fauteuils biedt deze bus diverse vergadertafels (zelfs een vergadertafel voor 9 personen!), voldoende beenruimte, diverse AV mogelijkheden en high privacy getinte beglazing. Perfect voor deze reis! Uiteraard selecteerde goMICE voor de members daarnaast ook high-end lunchrestaurants gedurende alle dagen en was er continue een tolk aanwezig welke continue kon tolken tussen Nederlands, Frans en Engels. Het ontbrak de members aan niets.

Partnerprogramma

Voor de partners van de Club Members stonden er hele andere activiteiten op het programma: zij ontdekten Nederland op diverse manieren! Wij zijn van mening dat een goede gids het programma kan maken of breken. Het allereerste dat we dan ook regelden was de inzet van een gids waar we vaak met veel plezier mee samenwerken: Diana! Zij spreekt naast Nederlands en Engels vloeiend Frans, is enorm spontaan en enthousiast, zit in dezelfde leeftijdsgroep als de partners en kon álle activiteiten gidsen en tolken: de perfect match voor deze groep.

De partners genoten gedurende de dagen van verschillende kanten van Nederland. Zo bezochten zij het indrukwekkende Flora Holland in Aalsmeer, het Openlucht museum in Arnhem en het Kröller Müller museum in Otterlo. Vooral het Kröller Müller museum viel in de smaak, onder andere vanwege de heerlijke lunch die hier werd geserveerd. Ook ontdekten de partners, samen met Diana, onze hoofdstad Amsterdam: ze bezochten het Rijksmuseum en het Anne Frank huis, wandelden over de Bloemenmarkt en maakten een geweldige boottocht over de grachten. Daarnaast mocht een echte Hollandse pannenkoekenlunch niet ontbreken in het Partnerprogramma!

Galadiner in de dierentuin

Gedurende de avonden dineerden de Members en de Partners gezamenlijk. Het hoogtepunt was het gezamenlijke galadiner op de laatste avond, dit diner vond namelijk op een hele bijzondere locatie plaats: tussen de Californische zeeleeuwen in de dierentuin. Samen met één van onze vaste cateraars werd de zaal omgetoverd tot een high end dinerlocatie. Het is al een unieke ervaring an sich om gezamenlijk met de groep buiten openingstijden door de dierentuin in het donker langs olifanten, apen en pinguïns te wandelen richting de dinerlocatie, welke aan het einde van het park lag. Na een enthousiaste begroeting door de zeeleeuwen en een glas champagne genoten deelnemers van een heerlijk viergangendiner. Gedurende deze zeer geslaagde avond werden er diverse speeches gehouden en werd er volop gelachen en genoten. Leuk detail: de directeur van de Business Club vond de kwaliteit van het diner zo goed dat hij persoonlijk de keuken in liep om de chef-kok mee te nemen naar de zaal voor een uitgebreid applaus. De chef-kok had zoiets nog niet eerder meegemaakt en nam het applaus met een grote glimlach in ontvangst.  Een perfect einde van deze indrukwekkende reis binnen Nederland!

Wilt u ook een toffe Business Club reis laten organiseren in Nederland of in het buitenland? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij denken graag met u mee in de groepsmogelijkheden en organisatie van een onvergetelijke reis!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!