Header
Header

Medewerkers goMICE vallen in de prijzen!

Medewerkers goMICE vallen in de prijzen!

Afgelopen zaterdag 8 april vond het jaarlijkse UNIGLOBE-congres plaats in Soestduinen. Het congres was georganiseerd in het Hilton Royal Parc. Een van de hoogtepunten van deze jaarlijkse bijeenkomst is de uitreiking van de Awards.

Omdat goMICE onderdeel is van UNIGLOBE Alliance Travel was het team van goMICE deze dag natuurlijk aanwezig!

Het programma van het congres

Het programma begon in de ochtend met een presentatie van Ruud Veltenaar. Zijn visie op de toekomst i.c.m. met zijn presentatie maakte indruk. Ruud denkt dat we op een markeerpunt in onze geschiedenis zitten. Een punt wat je aan het denken zet.

Medewerker goMICE valt in de prijzen tijdens UNIGLOBE congres

Meet & Greet met leveranciers

In de middag hadden we sessies met Amadeus, de leverancier van onze intelligente business-travel software. Ook was er een leveranciersmarkt georganiseerd. Erg prettig en effectief om snel even bij te kunnen praten met leveranciers en contact personen.

Medewerker goMICE valt in de prijzen tijdens UNIGLOBE congres

Feest in Venetian Style

In de avond volgde een geweldige Dinner- en Award Show geheel in Venetian Style.

Medewerker goMICE valt in de prijzen tijdens UNIGLOBE congres

Hier werden de awards uitgereikt en het was natuurlijk spannend of ons kantoor in de prijzen zou vallen. Maar voor ons werd het een extra mooie avond. We vielen maar liefst twee keer in de prijzen! Onze organisatie UNIGLOBE Alliance Travel won de Service Excellence Award! Een geweldige award waar we met ons complete team enorm trots op zijn.

Medewerker goMICE valt in de prijzen tijdens UNIGLOBE congres

Klanttevredenheid staat centraal binnen de UNIGLOBE Alliance Travel organisatie. UNIGLOBE Alliance Travel en goMICE besteden veel aandacht aan de wensen van hun opdrachtgevers. Ze luisteren aandachtig naar wat klanten echt nodig hebben. Ook willen ze reizigers een fantastische en unieke ervaring geven. De klanttevredenheid is erg hoog en zij scoren dan ook met een gemiddeld cijfer van 8,8! Dit alles danken zij aan een flexibele organisatie, veel expertise en een zeer professioneel team!

Best Agency Manager UNIGLOBE Alliance Travel

Elsbeth is Manager Operations bij goMICE en werkt al sinds 2007 bij ons. Elsbeth is meer dan een vaste waarde zowel binnen haar eigen team, de andere teams, het management team, en zeker ook de directie! Wij bewonderen haar drive, inzet en leiderschap. Op haar eigen wijze weet Elsbeth een team te creëren, waar ze zelf leiding aan geeft, terwijl collega’s haar zien als een prettige collega waar je op kunt bouwen.

Medewerker goMICE valt in de prijzen tijdens UNIGLOBE congres

Geen verrassing dus dat zij zeer verdiend de award voor Best Agency Manager 2016 won! Een hele leuke prijs om te winnen voor Elsbeth!

Wil je ook eens brainstormen met Elsbeth en haar team over het laten organiseren van een Meeting, Incentive reis, Concepts of Event? Mail dan naar Hello@goMICE.nl.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!