Header
Header

Events

Uw event tot in de puntjes verzorgd, mensen laten genieten van een onvergetelijke ervaring – dat is waar het om draait. Onze specialisten organiseren uw event in binnen- en buitenland, op de meest bijzondere locaties en met de meest unieke features. goMICE is uw event partner!

Meetings

Uw meeting tot in de puntjes verzorgd

Incentives

Een onvergetelijke groepsreis naar unieke bestemming

Concepts

Verbind op creatieve wijze uw doelen met uw merk

Events

Een unieke beleving die lang blijft

De events die wij organiseren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Lorem ipsum dolor sit amet

Gala event

Gala event

Gala event

Gala event

Gala event

Gala event

Gala event

Gala event

goMICE - Specialist voor ieder event

Een uniek event organiseren en een onuitwisbare indruk achterlaten - u krijgt maar een kans

Bij goMICE doen we niet anders. Op basis van uw doel bepalen we het beste programma, de meest bijzondere locatie en de invulling van het event. Of u nu een nieuw product wilt lanceren, of een onvergetelijke dag wilt organiseren voor uw relaties, wij staan voor u klaar om van uw event een succes te maken!

Zowel in binnen- als buitenland, wij kennen de meest bijzondere settings en hun mogelijkheden. Het ontwikkelen én uitwerken van het concept, altijd 100% op maat en naar uw wensen. Bovendien heeft u met onze digitale tools te allen tijde inzicht en controle over uw event. Effectief en duurzaam!

Als wij een event creëren en realiseren, dan gaan we voor maximale impact. Met onze unieke Stretch-methode betrekken we uw doelgroep vanaf het eerste moment en werken we op een interactieve manier toe naar uw LIVE moment. Zo bieden wij iedereen gegarandeerd een optimale ervaring tijdens uw event!

Wij werken voor

Bedankt voor uw inschrijving.

Too many subscribe attempts for this email address.