Header
Header

Na de vakanties weer op (inspectie)reis!

Na de vakanties weer op (inspectie)reis!

De schoolvakanties lopen alweer ten einde en op het moment van schrijven gaat Midden-Nederland alweer naar school! Ook ik ben alweer volop aan het werk na mijn prachtige reis naar Tanzania en Zanzibar! Niet alleen op kantoor, maar ik ging ook al direct weer op (inspectie)reis! In dit blog vertel ik er meer over!

Op inspectiereis naar het zuiden van Europa

Op maandagochtend landden we vanuit Nairobi op Schiphol. In minder dan 48 uur zat ik al weer in het vliegtuig om voor diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan! Sommige verklaren me voor gek, maar ik vind reizen heerlijk, zowel zakelijk als privé! Blij om weer nieuwe opdrachtgevers de mooiste plekjes te laten zien en mooie incentive reizen voor ze samen te stellen.

Een goed geplande inspectiereis

Samen met Nadia ging ik op pad om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Dit keer bezochten we niet alleen verschillende bestemmingen achter elkaar, maar hadden we ook het doel om diverse doelstellingen voor opdrachtgevers te combineren.

We vlogen naar het zuiden van Europa (de precieze bestemmingen houdt u nog tegoed, de bestemmingen zijn namelijk nog niet bekend bij alle deelnemers) en de warmte overviel ons! Zo’n 35 tot 40 graden. Met een druk programma voor de boeg, is dat niet lekker kan ik vertellen!

Nieuwe programma’s, mooie hotels en trendy restaurants

Gelukkig zijn we wel in staat geweest om hele mooie programma’s samen te stellen. We hebben nieuwe hotels bezocht en wederom bijzondere restaurants aan onze lijsten toegevoegd. Op die manier kennen we per bestemming altijd de meest actuele en trendy hotels en restaurants.

Na de vakanties weer op (inspectie)reis!

Zo bezoeken we ook altijd onze vaste hotels en restaurants en zo valt er ook regelmatig eentje af. Dat is jammer, maar juist dit maakt onze inspectiereizen zo Klantenvertellen-goMICEbelangrijk. We willen continu een hoge kwaliteit garanderen waar wij als goMICE voor staan. Daarom kunnen wij onze reizen tot in de puntjes verzorgen en geven onze opdrachtgevers ons als rapportcijfer gemiddeld een 9!

Voldaan terug naar huis

Na in 6 dagen 4 bestemmingen te hebben bezocht was het tijd om weer richting huis te gaan. Terug op kantoor is het dan tijd om binnen het gestelde budget van een opdrachtgever een verrassend programma op maat aan te bieden. Soms is het een uitdaging, maar door scherpe onderhandelingen en onze kennis en ervaring lukt dit eigenlijk altijd.

Na de vakanties weer op (inspectie)reis!

De komende weken staan er weer een aantal afspraken gepland en gaan we weer mooie reizen tegemoet. Het is niet stil geweest deze zomer op kantoor en we bereiden ons nu voor op de aanvragen die er weer aankomen. Want zo gaat het vaak vanaf eind augustus. Met 2 nieuwe projectmanagers als uitbreiding aan boord, staat goMICE in de startblokken. Wanneer mogen wij uw volgende reis organiseren? Wij zijn er klaar voor!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!