Header
Header

Practise what you preach: incentivereis naar Ibiza met ons team in 2023!

Practise what you preach: incentivereis naar Ibiza met ons team!

Het jaar 2022 werd in januari en februari nog vooral gedomineerd door Corona, maar wat hadden we een vooruitziende blik dat het vanaf maart helemaal los zou gaan in zowel Business Travel als in de MICE wereld. Vanaf het moment dat alle restricties eraf gingen, vlogen de aanvragen van bedrijven ons om de oren. Niet alleen werden zakenreizigers weer op reis gestuurd om zaken te doen ergens op de wereld. Ook binnen de MICE wereld leek het wel of alle bedrijven dachten ‘we gaan onze teams verwennen met een mooie beloningsreis’! En wat is er hard gewerkt om alle aanvragen op te pakken en te verwerken en ja, hier en daar ging dit gepaard met wat langere wachttijden dan normaal. We hebben zelfs ingevoerd om geen nieuwe klanten meer aan te nemen, hoe hard ze ook op onze deur klopten. Dit alles om de servicegraad zo hoog mogelijk te houden, maar ook om onze medewerkers niet nog meer te belasten.

Gebleken is dat onze mensen heel veel aan kunnen, er is zo ontzettend hard (en over-) gewerkt. Tegelijkertijd hebben we heel veel mensen weten aan te nemen, en staan we inmiddels dagelijks met zo’n 85 personen klaar om alle aanvragen op te pakken, want de storm zou niet tijdelijk zijn, zo weten we nu. Rond december was de organisatie weer in balans en konden we weer even op adem komen. En omdat er zo hard gewerkt was vonden wij het belangrijk om onze teams te belonen op een manier zoals we die vaak voor onze klanten mogen organiseren. Namelijk met een fantastische incentivereis naar Ibiza!

Hard werken wordt beloond! 

Incentivereis met ons team naar Ibiza!

Practice what you preach en hoe; in juli gingen we met onze gehele organisatie voor een 3-daagse incentivereis naar Ibiza. Mede dankzij een aantal sponsors, zoals ook KLM, was het een fantastische reis en beleving. Het was ook anders dan anders dit keer. Want naast een aantal verrassingsmomenten, waarover verderop meer, hadden we ook een meeting gepland. Echter, niet zoals je zou verwachten in een saaie meetingroom, maar op een catamaran en in de zee. Bovendien konden we die meeting in de zee ook nog gebruiken om nog wat extra teamspirit te laten zien.

Ook op zoek naar andere inspirerende en unieke wijzen om met jouw team te vergaderen of meeten op bestemming? Laat ons je verrassen met mogelijkheden!

Op donderdagavond vlogen we met een groep collega’s voor de incentivereis naar Ibiza, waarvoor we op vrijdag een ruimte ingericht hadden waar gewerkt kon worden. Dit zodat we de kantoren niet hoefden te sluiten en de overige collega’s op de vrijdag voor de incentivereis naar Ibiza konden vliegen. Ook een aanrader overigens! Op deze manier kan er ‘gewoon’ gewerkt worden. Zelfs even buiten werken of overleggen is dan heerlijk.

Turn up the party! 

Op vrijdagavond ging het programma van de incentivereis naar Ibiza daadwerkelijk van start. Na een warm welkom met een glaasje bubbels en hapjes in het Ibiza Twiins Hotel, één van onze favoriete incentive hotels, liepen we richting het restaurant Coco Beach voor het diner. Wat de collega’s alleen niet wisten, was dat we een tussenstop zouden maken bij Nassau Beach. Mijn (en van mijn gezin) meest favoriete beachclub op Ibiza. Nietsvermoedend liepen we met z’n 85’en over het warme strand, waar iedereen werd verrast met deze tussenstop. Omdat we een goede relatie hebben met het management van deze toffe beach club, werden we op een zeer bijzondere en unieke wijze verwelkomd. De foto’s spreken voor zich!

Na hier al een feestje gevierd te hebben liepen we door naar Coco Beach waar het feestje werd hervat. De DJ en een saxofonist die we hadden geregeld,  in combinatie met een heerlijk 3-gangendiner zorgde voor een heel geslaagde eerste dag. Wat is het toch geweldig om je eigen mensen zo te zien genieten! Dat beloofde wat voor de zaterdag, want ook hier hadden we een aantal verrassingen in petto. We zouden namelijk geen meeting in een meetingroom met elkaar houden, maar aan boord van een catamaran én in de zee!

Incentivereis met ons team naar Ibiza!

Een dag met een gouden rand!

Na een heerlijk ontbijt vertrokken we naar de haven van Ibiza om aan boord te gaan van een luxe Catamaran. Uiteraard moesten we wel even door wat presentaties heen, maar dit kreeg door de locatie natuurlijk een veel relaxtere en inspirerende sfeer dan normaal!

Al snel vaarden we richting de azuurblauwe baaien van Formentera, waar een zwemstop gepland stond én waar we onze meeting in zee zouden voortzetten. Iedereen had voorafgaand aan de boottocht opblaasbare inflateables gekregen waarmee lekker in het water gedobberd kon worden tijdens de presentatie. En wat was dit een succes!

Incentivereis met ons team naar Ibiza!

Na de meeting sloten we af met de laatste verrassing van de reis. We waren die avond namelijk niet alleen welkom in Ushuaïa om te komen feesten, maar hadden ook een VIP-deck weten te reserveren inclusief eigen obers, parasols en drank! De eigen portemonnee van alle collega’s kon dus gesloten blijven en er was ruimte genoeg om te dansen. Het gejuich toen we dit aankondigden zal ik nooit meer vergeten!

 

 

 

Rond 13.00 uur gingen we weer aan boord, waar een heerlijke barbecue lunch geserveerd werd. Men kon naderhand nog even lekker zwemmen, van de catamaran afspringen of gewoon lekker chillen aan boord. We wilden niet te laat weer aanmeren, omdat we natuurlijk op ons mooist naar Ushuaïa wilden. Eenmaal aangekomen in het hotel had iedereen een klein uurtje om zich om te kleden, waarna we met elkaar naar restaurant Mumak liepen voor een snel diner.

Mumak is ook één van onze favoriete restaurants in Playa d’en Bossa! Het eten is heerlijk, het ligt om de hoek bij Ushuaïa en niet geheel onbelangrijk, ze kunnen grote groepen met gemak aan! Op de tafels lag voor iedereen een masker klaar om de feestelijke outfits verder te verfraaien. Zo’n mooi gezicht om iedereen zo met elkaar te zien!

Met een eigen VIP-ingang stonden we zo binnen en kon het feest weer opnieuw beginnen. Wat hebben we gedanst en genoten van deze once in a lifetime experience!

Incentivereis met ons team naar Ibiza!

Op naar volgend jaar!

De zondag was bedoeld om te chillen bij het zwembad. Alle collega’s waren wederom verdeeld over drie vluchten en iedereen vloog die middag of avond weer naar huis, het einde van een prachtige incentivereis naar Ibiza. Het enthousiasme spatte er op kantoor bij iedereen nog lang vanaf. Achteraf deelden we ook nog een te gekke aftermovie met iedereen als bijzondere, blijvende aanvulling op de herinnering met elkaar aan deze incentivereis naar Ibiza.
Op naar volgend jaar! Want practice what you preach… Wanneer er hard gewerkt wordt of targets behaald worden danwel er iets anders te vieren is? Verwen je mensen met een mooie incentivereis. Niets mooiers dan dat! Ook jouw team verrassen, belonen en de watten leggen? Wij denken graag met u mee! 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!