Header
Header

Retailreis naar bedrijvig Amerika!

Retailreis naar bedrijvig Amerika!

Een lange adem, die was nodig voor zowel de organisatie als de deelnemers van deze retailreis naar Amerika. Origineel gepland in maart 2020 en uiteindelijk uitgevoerd in november 2022. Ongeveer een week voordat de groep in 2020 zou vertrekken, ging Amerika op slot en waren Europese reizigers niet meer welkom. Een situatie die nog niemand eerder had meegemaakt en waarvan niemand wist hoe het zou gaan lopen. Uiteraard was er de hoop, zoals bij velen, dat het een kwestie van enkele maanden zou zijn. De reis werd in eerste instantie dan ook omgeboekt naar november 2020. Helaas bleek dit ijdele hoop en is de reis nog meermaals verplaatst. Uiteindelijk naar november 2022, zo’n 2,5 jaar na de origineel geplande reisdatum. De retailreis kon eindelijk doorgaan! Het lange wachten was niet voor niets geweest, want het bleek een fantastische retailreis te worden…

Travel itinerary Detroit, Washington & New York City

Detroit

De deelnemers stond een inspirerende en indrukwekkende week te wachten, waarbij verschillende steden werden bezocht. Om te beginnen met Detroit. De stad die vooral bekend is vanwege de automerken Ford, General Motors en Chrysler, maar ook als de bakermat van Motown. Toen de autofabrieken werden verplaatst van Detroit naar lagelonenlanden ontstond er een leegloop en een ernstig verval van de stad. Inmiddels bloeit de stad weer langzaam op en zijn er vele boeiende verhalen, fraaie architectuur en musea te ontdekken. Daarnaast is de wereldberoemde pawn shop ‘Les Gold’ in Detroit gevestigd, waar een rondleiding door pandjesbaas en reality-tv-ster Leslie Gold werd gegeven. Een foto mocht natuurlijk niet ontbreken! Uiteraard bezocht de groep ook vele interessante en bijzondere retailformules en werd een rit met de People Mover gemaakt.

Retailreis naar bedrijvig Amerika!

Washington D.C.

Na het bezoek aan Detroit vertrok het gezelschap richting the USA capital: Washington D.C.. Hier werd een middag lang per fiets de stad met al haar highlights ontdekt; het Witte Huis, het J. Edgar Hoover F.B.I. Building, Lincoln Memorial en Arlington Cemetery. Gedineerd werd in het restaurant waar J.F. Kennedy zijn vrouw ooit ten huwelijk heeft gevraagd. Een historische plek!

New York City

Per trein vertrok de groep de volgende dag naar New York, een ontspannen en duurzame manier van reizen. In New York nam de reisbegeleider de groep mee langs fascinerende gebouwen en bedrijven op het gebied van retail. Ook mocht een bezoek aan The SUMMIT natuurlijk niet ontbreken, wat een uitzicht! Voor de groep weer huiswaarts keerde nam een lokale Nederlandstalige gids de groep op de fiets mee door verschillende wijken van New York, langs Domino Sugar Refinery, een van de grootste werk-, winkel- en woonontwikkelingen in Noord-Williamsburg, Navy Yard en Financial District. Een zeer interessante dag!

Naderhand ontvingen we deze mooie lovende woorden over de reis en samenwerking:

Na een week keerden de deelnemers geïnspireerd en geënthousiasmeerd terug naar Nederland. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende retailreis weer in volle gang. Met het vooruitzicht dat de reis ook daadwerkelijk kan plaatsvinden in het beoogde jaar! 😉 We kijken er naar uit om ook deze reis weer tot een groot succes te maken!

Uw retailreis ook naar Amerika organiseren?

Wilt u ook een gedenkwaardige retailreis organiseren om samen met collega’s of zakenrelaties kennis, inspiratie en ervaringen op te doen op een andere bestemming? De ene retailreis is de andere niet. Daarom brengen wij altijd eerst uw wensen en vooral uw doelen in kaart. Ook belangrijk: wat moeten de deelnemers ervan opsteken en wat wilt u dat ze ervaren? Wij laten een retailreis een gezonde mix zijn tussen absolute focus voor het opdoen van kennis en tussen ontspanning. Wij denken graag met u mee!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen én hoe we 200% uit uw live of online moment kunnen halen?

Daag ons uit met uw wensen of stel ons een vraag. Laat ons vrijblijvend een voorstel maken voor uw meeting, incentive reis of event en laat u verrassen!